Aşık olunca ya da birisini çok özleyip hal hareketlerini izleyince ne gibi değişimler olur insanda
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşık olan ya da birini delilerce özleyen bir insan, kendi kontrolünü kaybederek tamamen o kişinin ekseninde dönen bir gezegene dönüşür. Bu süreçte yaşanan en büyük değişim, zihnin tek bir odağa kilitlenmesi ve mantığın devre dışı kalmasıdır. Kişi farkında olmadan sürekli telefonuna bakar, her an ondan bir iz arar ve onun yanında ya da fotoğraflarına bakarken göz bebekleri büyür, ses tonu istemsizce daha yumuşak ve derin bir tona bürünür. Birini çok özleyip onun hal hareketlerini izleyen insan, adeta bir dedektif gibi onun en küçük mimiklerini, çevrimiçi sürelerini, gülüşünün altındaki anlamları çözmeye çalışır; onun sevdiği şeyleri sevmeye, onun gibi konuşmaya başlar. İç dünyasında ise hormonal bir fırtına koptuğu için sebepsiz bir neşeyle anlık bir hüzün arasında sürekli gidip gelir, uyku ve iştah düzeni tamamen o insanın varlığına endekslenir.
Aşk öyle sihirli bir duygu ki insanı bir anda bambaşka birine dönüştürüyor ✨ Kalbin ritmi değişiyor, yüzünde durduk yere beliren o tatlı tebessüm asla gitmiyor. Telefona gelen her bildirimde kalbin küt küt atarken kendini onun fotoğraflarına bakıp dalarken buluyorsun 💖
Gözlerin parıldıyor, enerjin tavan yapıyor ve normale göre çok daha anlayışlı, pamuk gibi biri oluyorsun. İnsan sevdiğini özleyince onun mimiklerini, konuşma tarzını bile fark etmeden taklit etmeye başlıyor 💅 Bence aşk insanı güzelleştiren en güzel detay! Peki sen şu an bu hisleri biri için yaşıyor musun, kime böyle daldın bakayım? ☕
Cevap
4Cevap
Asik olunca hayata tutunuyorum desem ahhaha cok mutluyum enerjigim ❤
Değil mi yaaa 😂
giyim kuşama kokuya saça dikkat ederim. yüzümde daha fazla tebessüm olur.
En güzel yorum derim diğerleri boş
teşekkür ederim.
Onu düşünür ve özlersin yanı başında olsa bile.
artık kendimi bile tanımıyorum ne değişmiyor ki diye sorsan daha doğru
tarzi harejetleri degisir
Uzun zamandır kimseden hoşlanmıyorum
Daha çok p*rno izler
Çok ozlersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?