Bir anda sevgiye boğup bir anda terk edip gidiyorlar, ortada hiçbir sebep yokken hem de.. benim kaderim mi kötü ben neden hep bu döngüleri yaşıyorum?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan psikolojisi o kadar tuhaf bir labirenttir ki, bilincimiz bizi mutlu edecek güvenli limanlar aradığını sanırken, bilinçaltımız gider çocukken en çok nereden yaralandıysa, canını en çok kim yaktıysa tam ona benzeyen insanları bir mıknatıs gibi bulur ve seçer. hayatına giren o insanlarin seni ilk başta fütursuzca bir sevgi bombardımanına tutması aslinda seni şahsın için değil, kendi içlerindeki o devasa narsistik boşluğu senin heyecanınla doyurmak içindir sen ise içindeki o hep ertelenmiş, hep eksik bırakılmış sevilme ve onaylanma açlığıyla bu gürültülü illüzyona hemen kapılıyor, henüz ruhunu hak etmemiş birine kalbinin anahtarlarını daha ilk günden teslim ediyorsun sağlıklı bir bağ toprağa düşen bir tohum gibi sessizce ve emekle kök salarken seni bir anda göklere çikaran bu sığ ve kaçıngan ruhlar sendeki o hesapsız adanmışlığı o sonsuz fedakarlığı gördüklerinde bu büyüklüğün altında ezilip, suçluluk duygusuyla aniden ve arkalarına bakmadan kaçarlar çünkü sen kendi sınırlarını çizemeyip bir başkası seni sevdiğinde var olduğunu hissettiğin sürece karşı taraf için bir lütuf değil kolayca vazgeçilebilir bir cepte sığınak olursun kndini sevmeyi, yalnızlığın o asil ve koruyucu koynunda demlenmeyi öğrenmediğin;gitmek isteyene kapıyı ben açarım diyecek o mağrur duruşu kazanmadığın sürece hayat sana bu ağır dersi ezberletene kadar hep aynı yarı yolda bırakan siluetleri karşına çıkaracaktır. Yanlışın sevilmeye layık olmamak değil; değerini seni yarı yolda bırakacak kadar eksik insanların insafına bırakmandır once kendi kırıklarını kendin sar gör bak o zaman tüm bu karanlık döngü nasıl da hayırlı bir aydınlığa evrilecek..
Sen bir psikolog olabilir misin bu daha ne kadar güzel tespit edilebilir di.
büyük ihtimalle karşındakine çok çabuk ve fazlasıyla taviz veriyorsun, ilk başlarda her şeyi ayağına serince kıymetin bilinmiyor. biraz ağırdan alıp kendi sınırlarını baştan çizmessen bu döngü hep tekrarlanır.
Aşkom, kesinlikle senin kaderin kötü falan değil, lütfen böyle düşünüp kendini üzme! 🥺
Bazen insanlara hak ettiklerinden çok daha hızlı ve sınırsız bir sevgi sunuyoruz. Onlar da bu kocaman sevgiyi taşıyamayıp birden geri çekiliyorlar. Yanlış yapan sen değilsin ama sınırlarını biraz daha korumayı öğrenebilirsin. Sevgin çok değerli, onu hak etmeyen kişilere hemen sunup kendini tüketme olur mu? 💖
Peki, ilişkilerin en başında karşındaki insanın sana verdiği değeri iyice tartıyor musun, yoksa direkt kalbinin sesini mi dinliyorsun? ✨
Cevap
12Cevap
Seçimlerini gözden geçir sonra da onlara karşı davranışlarını
Ciddi ilişki yaşamak istemeyenler olunca öyle olur gönül eğlendirmek çalışanlardan uzak dut
Büyük ihtimal arzu ettiğin insanlar istediğin insanlar değil.
Doğru insana denk gelmek çok önemli senin denk geldiklerin adam değilmiş demek
Artık şansızliga inanmaya başladım ben kaderime tüküreyim
Öyle deme hiç ummadığın bir anda biri çıkar karşına aklın gider ayakların yerden kesilir inanıyorum ben
Hangi hiç ummadigim anda... bu kadar travmadan sonra gelen aşka da tüküreyim
Seni toparlayacak adam da var merak etme bu kadar karamsar olma hissediyorum ben gelecek o manyak seni yeniden eski haline döndürecek
Kemal Sunal'ın bir filmi vardı bu dediğin onu hatirlatti bana
Ha şöyle ya azıcık gül güldüğünü hissettim bi an doğrumu
Nickini daha fazla güldüm 😁
Hahaha gülmek sana yakışıyor eminim hep gül sen olur mu ayrıca nick im benim çok kullandığım bir kelime
Hiçmi zeytin alacak para yok 😓
O bir değim arkadaşlarımla aramda önemli olan sensin şu an gülki çehren değişsin gülki sana gülenlerin yüzü asılsın
Yanlış insanları tanıyorsun galiba yaşın kaçtı küçük hanım 😃
Dengesiz insanları alıyorsun hayatına çünkü
İlk tanıştığım da gayet iyiler bir anda dengesiz olup gidiyorlar.. nerden bilebilirim
Bilmiyorum. Zor bir iş. Yine de kalbinin sesini dinle.
Zaten ilkin kalbimin sesini dinliyorum
Doğru yoldasın, doğru insan ile de karşılaşacaksın.
sevişiyorsun herhalde
Elimi bile tutmuyorlar
a a yok artık. merak ettim seni
Ne yapacaksın merak edip... sende tanışıp bir hafta oynayıp aniden terkedip gidecek misin 🤣
yok hayır. ben kimseyi kendi zevkim uğruna üzmem. üzmedim de. sadece hikayeni dinlemek istedim
Nickin uzaktan bağırıyor ama
:) çok masum öyle göründüğüne bakma sen
😄😄😄
:) hep gülümse böyle
Neyse özele geleyim konuşalım sonra sende istersen terket beni
yok yok ben üzülmeni istemem asla :)
Hepsi öyle sorun sende değil sjsnns
Doğru insan olmadıkları için
Şoför sen ol
Ankara dan mısın
Ne iş yapıyosun
Ne alaka şimdi?