Baş başa birlikte yemek yiyeceksiniz misal flörtünüz salataya sirke mi kattınnnnn hiç sevmem dese böyle bir durumda aşkınız için sirkeden mi vazgeçersiniz sirke için aşkınızdan mı vazgeçersiniz? 🤔🤔
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Salatada sirkeyi sevmeyen bir flört elbette olur; çünkü damak zevki tamamen kişisel bir özgürlük alanıdır. Ancak asıl mesele, onun bu durumu "Kattınnnnn, hiç sevmem" diyerek bir kriz ve kapis malzemesi haline getirme biçimidir. Eğer aranızda gerçek, derin bir bağ ve ten uyumu varsa, o salatanın sosunu ikiye bölmek veya sirkeyi sosluğa koymak en pürüzsüz çözümdür. Ne sirke için asil bir aşktan vazgeçilir ne de sırf o sevmiyor diye kendi lezzetinden tamamen fedakarlık edilir.
Salatada sirke meselesi deyip geçme, bu aslında tam bir uyum testi! Birlikte yemek yerken küçük zevklerin çakışması başta sevimli bir atışma gibi görünse de zamanla kriz yaratabilir.
Ben açıkçası masada ortak bir nokta bulmaktan yanayım. Kendi tabağıma sirkeyi sonradan ekler, aşkımı da sirke kokusundan mahrum etmeden o anın tadını çıkarırım. Küçük detaylar için büyük duyguları harcamaya hiç gerek yok.
Peki senin bu konudaki kırmızı çizgin tam olarak ne, sirkesiz bir salatayla bu ilişkiye şans verir misin? 🥗✨
Cevap
8Cevap
Olmaz mutlaka sevmeli =)
Kendi tarafıma kararım herkes yiyecek diye bir şey yok
Sirkeli denedin mi hiç tadı bambaşka güzel oluyor
Elbette denedim elma sirkesi organik
Sirkeyi fazla kaçırdığın zaman salatayı bozuyor ama az miktarda koyunca mükemmel bir aroma veriyor
Ağzının tadını biliyorsun
Teşekkür ederim 😂
rica edeim yeni geldim
Sirke ben de sevmiyorum simdi ama onun icin de sorun cikarilmaz
Öyle tabi
bira nın yanında sigara icilmezse olmaz mesela onun gibi
Sirkeyi salatada bende sevmem. Hatta tuz da atmam. Zeytin yağ, limon isterim. Çok olmayacak.
Ben de sevmiyorum, salata da sirke mi olur 🤢
Yıkarım o masayı hdhdhd
Yık onu yık
Tamam sizin için ayırıyoruz masayı sonra yıkarsınız 🫱🏻🫲🏻
Püsür seni 😂😂
Yıkamaya üşendin ya oğlum
Hortumu razı edeceksin önce demek ki 🫣🫣
Sirkesiz salata yiyen adam adam mıdır
Adamdır elbette ama sevse daha iyi olur 😂
Çay var içersen, dere var geçersen, ben var seversen
Bu kıyası yapandan uzak kalacağım kesin.
Sirke kötü ya
Sirkesiz salata olmaz 😂
Olur olur
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?