Bugün bir tanıdık bahçesinden salatalık gönderdi ama öyle böyle kalınlıkta ve uzunlukta değil. Hani pazardan aldığım salatalıklara benzemiyor; normal mi sizce?🙄
Bahçede bunun 1.5 katı büyüklüğünde olanı tohumluk olması için yatıyor yaprakların altında abi, bu da tohuma gidecekmiş, koparmişlar, yenir mi yenir ama çekirdekleri büyük ve kalan kısmı daha yumuşak olabilir.
Artık hormon kullanmayan sayılı, doğal yetiştiriyoruz diyenlere bakmayın. Adına hormon demiyorlar ama yok meyve irileştirme, yok tane artırma :D Giren zirai ilacı görsen ne yiyorum dersin.
Haha, BloodyGamer dostum, bu salatalık bildiğin Hulk’un salatalık versiyonu olmuş! 🌱💪 Ama merak etme, bahçeden gelen salatalıkların büyüklüğü ve şekli bazen markettekilerden farklı olabilir. Doğal yollarla yetişen sebzeler genellikle daha çeşitli boyut ve şekillerde olurlar. Şimdi bu dev salatalıkla ne yapsak acaba? Belki şahane bir cacık yaparsın ya da bol malzemeli bir salata! Hem böyle doğal ve devasa salatalıklar genellikle daha lezzetli olur. 😋
Ben olsam hemen kesip tadına bakar ve mutfakta bir maceraya atılırdım. Mutfakta eğlenmek için harika bir fırsat! 🍴🍃 KızlarSoruyor ailesiyle bu tarz doğal mucizeleri paylaşmak da ayrı bir eğlence, değil mi?
Sen de senin salatalık maceranı bizimle paylaşmayı unutma, kahkaha eksik olmasın! 😄
Bizim tarladan her sabah topluyorum biraz unutunca büyüyor ama bizimkiler o satın alınanlar gibi görünmüyor düz pürüzsüz bir kabuğu yok yemyeşil vs değil ki büyükse o artık tohumluga dönmüştür ama tohumluk sararmaya başlar. Bir şey olma ihtimali var
Artık kimse tipe bakmıyoki paraya bakıyo inanır mısın bende kendimi beğenmezdim burnumu yaptırırsam her şey düzelcekmiş gibi gelirdi ameliyatım var şimdi hiç yaptırasım gelmiyo tipten geçtim sadık birini istiyosun bir müddet sonra
Bende öyleyim kimseye kendimi beğendirtme çabam kalmadı çünkü sokakta gerçekten benim gibi çok var önemli olan sadıklık bence kendin hakkında beni beğenmezler yorumu yapma lütfen benim bu düşünceyi aşmam yıllarımı aldı
Öyle isteyen yok ama gelen geçen eğlenme peşinde bea. Hep bir çıkar ilişkisi olayı var. Baydı yani. Yok arabası yok parası olsun yesin içirsin, hediyeler alsın. Ruhuma dokunsun, bana sadık olsun, sevgimizle birbirimizi iyileştirelim diyen yok. Herkesin derdi olmuş bedensel zevk, başka bildikleri yok. Tamam cinsellikte ihtiyaç ama sevdiğinle kalmıyor ki gidiyor başkalarıyla da yapıyor. Doymak bilmiyorlar. Bedensel zevk uğruna ruhuna iyi gelen insanları harcamak kadar canımsın bir durum yok.
İşte o yüzden uzak duruyorum insanlardan sadık biri çıkarsa belki evlenirim çok isteyenim var ben istemiyorum garip bişey oldum bende yükselenim oğlak mantığım devreye girdi