Sizce ayrılmak mi istiyor?

Erkek arkadaşımı aradım sabah 5'e kadar uyumamıştı biraz konuştuk sohbet ettik sonra ona dedim ki ben bu çalıştığın ek işi beğenmedim hem seni çok yoruyor hem de aldığın paraya değmiyor sonra gerilmeye başladı ben bunu söyleyince. Tamam kaç kere söyleyeceksin yeter dedi tamam bir daha demem dedim sonra uzattı tavır yaptı telefonu kapatalım gerildim dedi bana hayır ben seninle konuşmak istiyorum dedim. Sonra dün rüyamda seni gördüm dedim nasıl gördün dedi tam anlatmaya başladım lanet okumaya başladı ne oldu dedim telefonum yere düştü şarja da takmam lazım dedi sonra sakin ol bu ne sinir dedim niye lanet ediyorsun bana mı dedim evet lanet olsun sana dedi gözyaşlarım aktı birden çok kötü oldum yüzüne kapattım sonra beni geri aradı açtım yüreğimin başı mı konuşuyor kapatıyorsun dedi ne diyorsun neden bu kadar çirkinleştin dedim karşında çocuk mu var kapatıyorsun dedi, konuşmak istemiyorsan konuşma dedim hatta ayrılalım istersen dedim tamam konuşmayı kesmek istiyorsan kes telefonum düştüğü için diye trip yaptı sizce benden ayrılmak mı istiyor

Sizce ayrılmak mi istiyor?