Ayrılmayı düşünüyor mu acaba?

3 yıldır beraberiz. Son 1.5 yıldır beraber yaşıyoruz aynı şehirde iş bulduğumuz için hem ilişkimiz adına hemde ekonomik destek sağlamak iicn. Lakin her yaz aynı sorunla karşılaşıyoruz yazları benden kopuyor herkese önem veriyor beni unutuyor cabucak kızıyor tersliyor sonra özür dilemiyor ama bi şekilde barışıyoruz. İstanbul'a gitti geldi kuzeni ile birlikte kuzeni kaçana kadar çıktılar gezdiler hep şimdi londraya gitti ablasının nikahına, ben evden çalışıyorum çok canım sıkılıyor hafta sonları boşum 2 gün kaçamak yapmak istiyorum ama hep nöbetleri oluyor ve bana dedi ki öyle kaçamaklar için benim 3 hafta non stop çalışmamız lazım hiç olmaz ama londradan sonra Rodos a gidicek en sevdiği arkadaşiyla (arkadaşı yirtdisinda yaşıyor o yüzden yilda bir görüşürler) Bana psikolojin denk değil arkadaş edin çık sende gez dolaş diyor sonrada 25 yasinda nasıl arkadaşlar edinebilirsin bilmiyorum gerçi evdende çalışıyorsun deyip yine beni yere çakıyor.. Bu ilişki bitse bitmiyor gitse gitmiyor ben ne yapmalıyım, kendimi psikolojik sorunları olan biri gibi hissediyorum... Cok zoruma gidiyo yabancının beni hayranlıkla yolda yürürken izlemesi ve bu izlemenin bile heycanlandirmasi oysaki sevgilim üzerimde en küçük değişimimi dikkat etmemesi veya en büyük değişimide çok zor fark etmesi...
Ayrılmayı düşünüyor mu acaba?