Sevgilimi aldattım, çok pişmanım; özür diledim ama affetmiyor, geri kazanmak için ne yapabilirim?

2 yıllık ilişkim vardı iş yerimde telefon yasak olmadığı için sürekli 7/24 konuşuyorduk, bir gün iş yerimden çıkartıldım ve sevgilime atıldığımı söylemeye utandım, gurur yaptım, bundan dolayı gizledim. Ondan başka bir iş yerine girdim ve yeni iş yerimde de telefon yasaktı. Sevgilime sürekli yazamadım, o da ona karşı ilgisiz davrandığımla ilgili sürekli söylenmeye başladı, yazmıyorsun konuşamıyoruz dedi ve o da bana karşı ilgisiz olmaya başladı, seni sevmiyorum seni istemiyorum demeye başladı bu sefer. Sonra aramız açıldı, ben başka biriyle arkadaş oldum, yakınlaştım, 1 ay flört etmeye başladık, o da bunu öğrendi, ona ihanet ettiğim, aldattığım için daha çok aramız açıldı, ayrıldık. Diğer aldattığım kişiyle alakamı kestim, 3 aydır kendimi affettirmeye çalıştım, özürler diledim ama hiçbir şekilde beni affetmiyor. Bana yazma, rahatsız oluyorum, istemiyorum, yazdıkça ihtimalleri de bitiriyorsun, yaptığın her şey unutulur, yazma demeye başladı. Arada sinirlenip küfür ettim, daha da iş çığırından çıktı. En son 5 gün önce kavga ettik, beni her yerden engelledi. Bugün son kez mesaj attım, yaptığım her şey için özür dilerim, sana daha yazmayacağım, kararına saygı duyuyorum, ayrılığı kabul ettim, kendine iyi bak diye. Mesajımı da sadece beğendi. Canımdan çok seviyordum, daha ne yapabilirim geri kazanmak için veya döner mi?
Sevgilimi aldattım, çok pişmanım; özür diledim ama affetmiyor, geri kazanmak için ne yapabilirim?