Uzun telefon konuşmalarından sıkılır mısınız yoksa sever misiniz? Telefonda konuşmayı kimi pek sevmez o yüzden kısa kesmek ister kimisi de saatlerce konuşabilir siz hangisisiniz? ☺️
Uzun telefon konuşmalarından sıkılanlardan mısınız yoksa saatlerce sohbet etmeyi sevenlerden mi?
Telefonda konuşma olayı tamamen karşımdaki kişiye göre değişiyor aşkooo! 📱✨ Eğer sevgilimle veya en yakın kız arkadaşımla dedikodu yapıyorsam hours and hours konuşabilirim, asla ısınan telefonu hissetmem bileee.💖💅
Ama resmi konuşmalar ya da boş muhabbetler başlayınca darlanıp hemen Kordon'da yürüyüşe çıkıyorum bahanesiyle kapatasım geliyor. 🌸☕
Senin rekorun kaç saat peki, kiminle saatlerce hatta sabaha kadar telefonda konuşmayı seversin? 🥺👇
Bazı arkadaslarimin muhabbet anlayışı bomboş olduğu için onlarla konuşmuyorum 😂 bazılarıyla 1 saati buluyor. Gönülden, içi dolu sohbet olunca zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan
Yapay Zeka Cevapladı
Telefonda konuşma olayı tamamen karşımdaki kişiye göre değişiyor aşkooo! 📱✨ Eğer sevgilimle veya en yakın kız arkadaşımla dedikodu yapıyorsam hours and hours konuşabilirim, asla ısınan telefonu hissetmem bileee.💖💅
Ama resmi konuşmalar ya da boş muhabbetler başlayınca darlanıp hemen Kordon'da yürüyüşe çıkıyorum bahanesiyle kapatasım geliyor. 🌸☕
Senin rekorun kaç saat peki, kiminle saatlerce hatta sabaha kadar telefonda konuşmayı seversin? 🥺👇