Tam olarak 50 dk oldu telefon görüşmesi yapıyorum. Birde yarın buluşalım diyor 50 dk boyunca telefon görüşmesi yapan buluşunca kaç saat konuşur 🙄. Yanıma birini daha almam lazım tek başıma baş edemem 😂. Ama işte arkadaşlık, dostluk böyle bir şey.😊. Neyse hadi bakalım sizde uzun süren telefon görüşmelerinden bunalıyor musunuz söyleyin bakalım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sevdiğim biriyse hayatta sıkılmam. Ama sevmediğim biriyse ölü taklidi yapıyorum veya Bolu tüneline giriyorum 😂
Köyde iken sınıftan arkadaş la konuşmuş idim. 72 dk sürmüştü. Rekorum budur. Normalde 1 dakikayı bile geçmez. Aç kapa yaparım.
Bu ne ya daha yok muydu anlatılacsk şeyler erken bitmiş konuşma
Bir buçuk saat sonra bitti konuşma. 😄 Ben konuşma arasında aldım ekran fotosunu.
Maşallah
Benim annem konuşur telefonu birlikte kullanıyoruz baya konuşur bazen canın sıkar
Evet hiç sevmem telde uzun uzun konuşmayı kapat yeterde diyemem 😪
Işim gereği bazen 3 saat. Ama ihtiyacı olan sevdiğim değer verdiğim arkadşım ise cani sağolsun
Eskiden rekorum 6 küsür saatti. Artık 6 dakika bunsltıyor
Kimle aradığına bağlı. Sevdiğim kişi ise saatlerce konuşabiliriz. Eger samimi olmadığım veya pek sevmediğim kisi ise kisa tutarım
Ah siz kizlarr yuzunuze guluyorsunuz ama arkasindan demediginizi birakmiyorsunuz :d
Tanımadığım birisi olsa da laflasak sabaha kadar diyorum :)
Sevdigin kisi ile konusursan nasil gectigi bile belli olmuyor
Evet fazla konuşmayı sevmiyorum telefona
Bazılarıyla uzun süre konuşuyorum
Kimle konuştuğuma bağlı
İnsan arkadaşının arkasından böyle konuşur mu ya
Çok bunaltıcı oluyor Canım
Artık evet
Uzun konuşmaları sevmem bolusursun eylenirsin
Çoğunlukla
Kişine göre değişir
Çok fazla hemde