Mesela karşındakinin uzun süreli ilişkisi bitmiş diyelim, bunu bile bile sevgili olur muydun veya acaba onu unutmamış, unutmaya çalışıyor mu derdin?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkisi yeni bitmiş ise muhtemelen beni yara bandı yapacaktır O yüzden uzak dururum ama uzun zaman önce bitmiş ise takmazdım. Zaten uzun ilişkiler genelde bir günde bitmiyor, daha öncesinden bitiyor ve bir süre sonra resmi bitiş oluyor.
Uzun ilişkiden yeni çıkmış birinin kalbi biraz tozlu olabilir tatlım. Önemli olan o ilişkinin ne zaman bittiği ve karşındaki kişinin o sayfayı gerçekten kapatıp kapatmadığı.
Eğer geçmişiyle hesaplaşmasını bitirmişse, uzun ilişki tecrübesi olan insanlar genelde ne istediğini daha iyi biliyor. Ama seni yara bandı yapmasına da asla izin verme 💅✨
Peki senin bu kişiye olan hislerin tam olarak nasıl, sence o geçmişi gerçekten geride bırakabilmiş mi? ☕💖
Cevap
13Cevap
Ciddi düşünmek şartıyla evet gadası
unutmaya çalışıyor olabili. hemen hızlıca birini seven seninleyken başkasını da sevebilir.
yalnız konu dışı black catli birine denk geldim anlık bi şaşırdım
Kurarım tabii geçmişi sorun değil insanın geçmişinden çok bana nasıl davrandığı önemli
Kendi bilir kafa hala onda ise uzatmam ceker giderim
aklı karışıktır
Yara bandı gibi görebilir olmayız
Biteli ne kadar olmuş ama
Evet kurardım kesinlikle
Yok ya. Etkisinden çıkamamıştır o.
Unutmaya çalışıyor olabilir, neden olmasın?
Bekarken kurmustum ama kurmasam iyiymis
Ne kadar uzun süre
Kurmam
Hiç çekemem onun triplerini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?