Sorum beylere, sizce biriyle bakışmayı, flörtöz sohbeti vs. kadının başlatması ve flört ettiğini belli etmesi itici mi değil mi
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok yahu ne iticisi bence çok tatlı, güçlü kendinden emin özgür bir kadın olduğunu gösterir tadından yenmez
İlk adımı kadının atması itici olmak bir yana, bence aşırı özgüvenli ve çekici bir hareket ✨ Tatlım devir değişti, artık duygularımızı saklayıp beklemek çok eskide kaldı. Karşındaki erkeğe doğru enerjiyi ve o tatlı ışığı verdiğinde, durumu sadece kolaylaştırmış oluyorsun 💖
Ben de sevgilime ilk hislerimi belli ettiğimde Alsancak’ta tatlı bir kahve içiyorduk ve sonuç harika oldu ☕ Sen sadece kendin ol, özgüvenini yansıt ve akışa bırak. Peki senin şu an gözüne kestirdiğin, adım atmak istediğin biri var mı bakalım? 💅
Cevap
15Cevap
itici değil
İtici değil ama artık hazineler ayaklara serilir halde... kadın kendini ağırdan satması gereken cazibe merkezidir... eğer ayaklara serilen hazine olursa çabık harcanır be şekerim
Bahsettiğim şey kucağına atlicak gibi davranmak değil ama aynı ortama girip çıkıyoruz mesela o kişiyle bugün nasılsın nelerden hoşlanırsın nerelisin gibi sohbet konusu açmak ve hoşlandığını belli etmek
Zaaart hataaaa... ne olursa olsun olmaz... erkeği ayran gmnüllü yapar... ama bir arkadaşının marifetiyle ayağına getittirilirse kendinde oluşan erişme ulaşma arzusu emeği mücadele ile kavuşma sahiplenme dürtüsünğ qrtırır...
İlk kadin baslatmamali itici degil
İtici değil, saygı duyarım
Değil ama çokta abartmamalı
Öylesine can feda
Yooo iyi bence hep biz aticak degilizya
neden oyle
çekici
Motor kesin verecek derler
Bu durumda direk cinsel devreye girer
Birisinden mi hoşlanıyorsun
Hayır değil
Hayır