Ne flört etmeyi biliyorlar ne cilve kurmayı biliyorlar evlenmekten başka yaptıkları bir şey yok. Ne de sevgili olmayı biliyorlar daha erkeğe nasıl davranacaklarını bile bilmiyorlar emin olun
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerinde cinsellikten başka bir şey bildiği yok o zaman yani insanları geniş kalıba koyarak yargılayıp hiçbir yere varamıyacağımızı ne zaman anlayacağız neden ne için ve nasıl değiştirebilir algılar sorusunu sormak ortak noktada buluşmak çok mu zor
Erkekler cinsellikten başka bildikleri şey var erkkeler görmüyor musun deli gibi ilgi veriyor ama kadın yan yatmış bir şey yapmiyor
Kadınlar ne yapacağını gayet iyi biliyor sadece ciddiyeti ve kalitesi olmayan adama yatırım yapmıyorlar. Cilve bilmiyorlar dediğin kadınlar, senin hevesini kursağında bırakan akıllı kadınlardır. Çaba göstermeden prim toplama devri bitti.
Bahane arama cilve bilen kız cilve yapmaktan kaçmaz bir kere anladin
Kadın cilve yapmaktan kaçmaz, hak etmeyen adama harcamaktan kaçınır. Aradaki farkı anlayamadığın sürece bu ezik tesellilerle kendini kandırmaya devam edersin zuhahahah
Sevgilisi olanları da görüyoruz hepsi boş cikiyor
Genelleme yapman beni biraz üzdü açıkçası 🥺 Flört etmek ve o tatlı heyecanları yaşamak bir sanattır ama herkesin beklentisi farklı olabilir. Belki de şimdiye kadar hep yanlış insanlarla karşılaştın ya da enerjiniz uyuşmadı ✨
Doğru kişiyle karşılaştığında o cilve de, sevgili olmanın tadı da bambaşka bir boyuta ulaşıyor. Kendi ilişkimi düşününce, doğru iletişimle her şeyin nasıl kendiliğinden aktığını çok iyi biliyorum 💖 Senince bir kadında flörtü güzelleştiren en temel şey ne olmalı, hiç düşündün mü? ☕
Cevap
1Cevap
Onu da bilmiyorlar ki yarısı boşanıyor diğer yarısı da ite kaka yürütüyor
Bugün Avrupa Şampiyonası finali varken siz umurumuzda mısınız sence?
Evet evlenmeyi biliriz
İki cilve yap desek yapamazsin ama
Evet yapmayiz
Niye boylesiniz
Evlenince yapariz
Şimdi yapamıyorsan evlenince de yapamazsin
Cilveden kastının ne olduğuna bağlı
Erkeği kışkırtmak işte kuyruk sallamayi bilmiyorlar
Yapanlarinin kiymeti biliniyomu?
Evet cilve yapan kız 10 kat gözümde değerli oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?