Aşk İlişkileri Kucaktan kucağa gezen kadınlarla evlenilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hayır evlenilmez, sadece eğlenilir Evet evlenilir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ben zaten böyle kadınlarla eğlenmeye, zaman geçirmeye bakıyorum 😀😀 Sadece sizin fikrinizi merak ediyorum Kucaktan kucağa gezen kadınlarla evlenilir mi? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Evlenilmez de eğlenilmez de. İkisini yapan erkeğin ne olduğu belli. 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kimse büyük konuşmasın insan sevdiği zaman pavyon dan kadın çıkarıp evleniyor ben seversem evlenirim 0 2 Yorumla Léo-bruxelles +1 yıl Evinin bi anahtarini da bana ver o halde ara ziyarete gelip gideriz biz de Yorumla met96 +1 yıl Sen böyle büyük konuş bir gün evine girdiğin de edepli sandığın kadını başka erkeğin kucağında görürsün 😉 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yorumları okuyunca bir kişiyle istemeden yaşadığım ilişki geldi aklıma acaba banada mi böyle davranırlardi bu yorumlsro yazanlar 😔😔😔😔 0 1 Yorumla selo0001 +1 yıl yanlış düşünüyorsun insanlara bakma dediklerine kafana da takma sevip de biriyle bir şey yaşaman suç değil. bunu kendimden biliyorum Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tecrübeli kadınlar ile evlenilir zaten 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ne evlenmesi be ancak yatağa atarsın 0 0 Yorumla
Gelinciks Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ne evlenmesi ya, kuruş masraf yapılmaz 0 0 Yorumla
erkekcvpverir Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Gideceği yere kadar kucağında götür yardım et 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evlenilmez de eğlenilmez de. İkisini yapan erkeğin ne olduğu belli.
Kimse büyük konuşmasın insan sevdiği zaman pavyon dan kadın çıkarıp evleniyor ben seversem evlenirim
Evinin bi anahtarini da bana ver o halde ara ziyarete gelip gideriz biz de
Sen böyle büyük konuş bir gün evine girdiğin de edepli sandığın kadını başka erkeğin kucağında görürsün 😉
Yorumları okuyunca bir kişiyle istemeden yaşadığım ilişki geldi aklıma acaba banada mi böyle davranırlardi bu yorumlsro yazanlar 😔😔😔😔
yanlış düşünüyorsun insanlara bakma dediklerine kafana da takma sevip de biriyle bir şey yaşaman suç değil. bunu kendimden biliyorum
Tecrübeli kadınlar ile evlenilir zaten
Ne evlenmesi be ancak yatağa atarsın
Ne evlenmesi ya, kuruş masraf yapılmaz
Kadının düşmanı vallahi kadın awq...
Evlenilir
Gideceği yere kadar kucağında götür yardım et 😊
bas geç
Sanırım gönülü kaptırdın böyle birine
s.. k yolla