Bir dostum var 20'li yaşlarda kendinden 12 yaş büyük birine aşık olmuş, hoşlanıyormuş. Ben diyorum bu ilişki olmaz, ısrar ediyor yani ben de en son dedim senden 5-6 yaş büyük olsa sorun olmaz ama 12 yaş çok dedim. Sizce bu ilişki yürür mü ve karşı taraf kızın haberi dahi yok. Eğer haberi olsa nasıl bir tepki verir 😂
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yürür evet olgun kadın candır
Kadın sen ne tatlısın öyle dedikten sonra konu kapanır gibime geliyor.. "küçük gördüğü için"
Valla inanır mısın herkes bu ilişki yürümez diyor ama gelmiş aşk bu yaşa bakmaz diyor kadın sence öyle bir şey bile düşünmüyor aklından geçirmiyor 😂
Yani çocuk için de hayırlısı bu, ben de kendimden 4 yaş büyük birisine aşık olduğumda bunu söylemiştim olur muydu olurdu benim için ama.. 4 yaşın üstü acayip fazla, benden 15 yaş küçük yeğenim var öyle düşün yani, çoğu insanın abisi ablası bile kendisinden ortalama 7 8 yaş büyük olur, ablanın gelip karına abla dediğini düşünsene :D
Yani çok fazla sen 4 yaşı fazla bulmuşsun bu 12 yaş istiyor yani hayır sen kimsin de kendinden 12 yaş birine aşık olabiliyorsun üstüne gelmiş iş yerinde konuşuyoruz kahve içiyoruz gülüyoruz diyor dedim oğlum orası iş yeri yani iş arkadaşlığı farklı aşk farklı dedim emin ol dedim o kız belki mesaiden çıktıktan sonra seni hatırlamıyor bile dedim aşk bu bir yerlere konuyor diyor 😂😂😂
Dostun peri masalında yaşıyor galiba :D iyi bari destek ol da sevdiğini belli etsin olursa olsun olmazsa heveslenmesin, yazıktır birkaç ay heyecan yapıp sonrasında kursağında kalmasın bari yoksa sen uğraşırsın :)
Yaa destek oluyorum tabi ama buna ne Instagram ne numara vb hiç bir şey vermemiş kız zaten kızın gönlü yok başlı başına zaten az çok anlıyorum bunun ki ciddi ilişki değil takılayım istiyor ama öyle olmuyor işte yani valla laf dinlerse dinler yoksa dayak mı yer yemek mi yer bilemem 😂😂
Dayak da yemek de yiyemez doğrudan görmezden gelinir bence ama, dediğin gibi bence de ciddi ilişki değil, bu daha çok hayranlık gibi bir şey :p
Yani Onun Gibi Bir Şey Bu Aşk Olamaz Ki Ya Daha Yaşı Genç Kanı Hızlı Akıyor Üstüne Bir De Yani Hiç Böyle Şeylere Gerek Yok Diyorum Dinlerse Tabiki De 😂
Ama düşününce hissettiklerini de anlıyorum bir yandan ya, düşünsene o hep istediğin kadın imajını buluyorsun, o imaja sadece 1 gül kadar yakınsın, ama imaja sahip kişiye 10 yıl uzaksın.. Düşünmesi bile buruk hissettiriyor
Vay Be Helal Olsun Nokta Atışı Yaptın Çok Güzel Ve Yerinde Cevap Sabah Bu Yorumunu Arkadaşıma Göstereceğim Mutlaka Ve Çok İyi Anlıyorsun Ya 🙂
:D Teşekkür ederim. Arkadaşına buradan başarılar diliyorum umarım istediğiniz gibi gider hayatınız :)
İlgi mi veriyor sana artıları ne
Bana sorarsan olgunlaş sonra kendine denk olanı bul
Ben kendim için sormuyorum arkadaş için sordum merak ettim sizler ne dersiniz diye çünkü örnek vereyim bir arkadaş grubunda herkes bu ilişki yürümez dedi ama kendisi ısrar ediyor bu aşk yaşa bakmaz diyor daha yaşı kaç başı aşk diyor 😂
Onu da anlamak lazım
boş ver bi defa olma zdediniz dinlemiyorsa takmayın kadın daha tecrübeli diye onu aşık wtmeyi. bilir o da daha kadına göre masum saf kalır o yüzden heemn düşmüş olabilir ilgi verip aşık ediyorlar
geçici iyi gider
ama ilerde
yarım kalır
Bence hiç iyi gitmez yani ikisi için de kötü olur
onlar kim
Arkadaşım ve kız için
şans şans
Şans olduğunu farzedelim ama gene ileride bu ilişki bitecek aileler girecek devreye ikisi içinde kötü olmayacak mı sence
iste orada film kopar ß
Aynen Öyle valla ondan sonra ikisi içinde çok kötü döngü olur mallesef
Yürümez kardeşim vazgeçsin o sevdadan
Kardeşim bende diyorum ama dinlemiyor ki yani kendisi daha 20 li yaşların başında bir de kaç kere uyarıyorum dinlemiyor aşk bu yaşa bakmaz diyor bir laf diyemiyorum askeriyede kullanılır genelde daha yaptığın şey kanalizasyona varmadı derler bunun ki o da misal yaptığı varmamış daha aşk diyor 😂😂
Yürümez
Bende diyorum uyarıyorum hatta dinlemiyor 🙂
Ergen işte
Haklısın valla daha çocukluktan çıkamamış
Karşo taraf kız değil kadın ank
Hayır hiç evlenmemiş karşı tarafta kız yani
Yürür niye yürümesin
İmkanı yok yürümez hayır ya düşün 20 li yaşların başında bir erkek 30 lu yaşlara gelmiş bir kızı seviyor yani tutup da ikisini evlendirelim mi bu ilişki yürümez diye uyarıyorum ama dinlemiyor