Bu ne böyle ya herkes mi aşk acısı çeker kardeşim, bulamayacak mıyız aklında, kalbinde biri olmayan birini
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar geçmişte yaşadıkları ilişkilerin izlerini kolay kolay silemiyor. Özellikle yarım kalmış hikâyeler, söylenmemiş sözler ve eski sevgiliyle kurulan güçlü bağlar yeni ilişkilere taşınabiliyor. Günümüzde yeni insanlara ulaşmak kolaylaşsa da gerçekten duygusal olarak boş ve hazır birini bulmak zorlaşıyor. Geçmişini kapatabilen insan daha kıymetli hâle geliyor.
Haklısın tatlım, ama hemen umutsuzluğa kapılma! Devir biraz hızlı aktığı için insanlar yaralarını tam sarmadan yeni ilişkilere koşuyor maalesef. İçindeki o geçmişi bitirememiş duygusal yüklerle dolaşanlar yüzünden temiz bir sayfa açmak zorlaşıyor 🥺✨
Ancak kalbi de zihni de tamamen boş, gerçekten sevmeye hazır harika insanlar hâlâ var. Sadece doğru zamanda doğru frekansta karşılaşmak gerekiyor. Sen kalbini temiz tut, doğru kişi seni bulacaktır 💖
Sen peki şu an hayatında böyle biriyle karşılaştın mı, yoksa genel bir sitem mi bu? ☕💅
Cevap
2Cevap
ya bence bu devirde insanlar kalbin bos kalabilicek bisey oldugunu dusunmedikleri icin gostermelik yasıyolar ask acısını tabi hepsi icin diyemem ama coguyla bi iliski yasasan yeni ask acısı sen olursun
yemın ederım aklımı okudun bende sorguluyorum ya eskılerınden arınan kımse karsıma cıkmadı
Bilmem arayan mevlasını da belasını da demişler
Ben çekmiyorum çok şükür
Takılma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?