Eline erkek eli değmemiş bir kızla evlensem mi yoksa takılmaya devam mı etsem bilemedim
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Evlilik için geçmişten çok karakterine ve sana karşı olan tavrına bak derim geçmişi üzerinden birini temiz ya da kirli diye ayırmak doğru değil
Senin nasibinde de 100 den fazla erkek eli değmiş kız olacak istediğin kadar iste ama bu gerçeği değiştiremezsin
sen takıl takıl temiz kız istiyorum de sen bi kızı kirletebilicek kapasitede misin erkek oldun diye
Genelde kirlenmiş karılara gidiyorlar sanki her erkek bakire bozuyormuş gibi konuşmuşsun rüveyda hawjgkwkgkwlgı
kirlenmis kadın ne ya ne bicim tabirler kullanıyosunuz siz kendi cinsiniz icin bende demek istiyorumki bi erkek bi kadını kirletebilicek bi kapasitede degil
Kirlenmiş kadın nedir biliyor musun ruveyda herkese veren önüne gelene nude atan sonra ortamlarda kanka ben bu kızla takıldım gectım diyipte erkek ortamında yap geç denilen kızlar genelinin hoşuna gider her ona yazan erkeği begendıgı için güzel diye sanar gider ona da verir veya da bazen müşteri pardon erkek bulamadığı zaman da her yerını açıp biz özgürüz diyip erkekleri üzerine çekip cirkin erkeklere tacizci yakışıklı erkeklere de Benı begendı diyen kızlara denir aile terbıyesı gormemıs namus ne demek bilmeyen kızların 2 dakıka da tavlayıp evıne cagırabilecek ve gidebilecek kadar rahat olan kızlara denır :)
Bu yaptıklarını bi erkek yapsa onun icin erkektir dersin ama kalkmıs burada kendi cinsini kotulemek icin yer arıyosun ve hayır efendim kimse bi kadına kirli diye hitap edemez sen ve senin erkek meraklısı aklın burdaki uc bes kendine yararı olmayan erkek kısmını memnun etmeye calısırken asıl olan kendi benliginizi hice sayıyosunuz umarım yarın öbür gun sende kirli kadın olarak lanse edilirsin ve bunun onune kimse gecemez. bi kadını toplumda damgalamak cok kolay bisey neticede senin bu yazdıklarının birini bile yapıyomus gibi gozukse sizin gibi zihniyetler kendi pisligine bakmadan kirli damgasını yapıstırır cunku
Birincisi ben 5 dakikalık bir zevk için hayatımı yakmam ben evlenip yuva kuracagım adama beklerim kendimi 2. Olarak erkeklerin bir yarısı Abaza zaten ben bunu savunmam ama genel olarak ben bile bir tane kızı fake hesaptan 1 dakıka da ayarlar kendıme sexting bile yaparım çünkü o kirli kadınlar dediğim kısım zaten ya kendını pazarlıyor ya da bedava ne sanıyorsun onları düzgün bi erkek alacak mı? Sonları ne görmüyor musn ya bi salagın tekı alıyor ya da pavyonda hayatı devam ediyor boş boş konuşma
Ha birde bahsettiğim kirli kız dediğim kızları savunuyorsan herkesle ilişki yaşayan her gün başka erkekle olan anasına babasına saygısı olmayan her erkeğe gel eve ya da geleyım eve diyen kızları savunuyorsan insallah senin cocugun kızın da öyle dışarı diye erkeklerın yanında takılırda aferin kızım dersin dostum lan eskiden utanma vardı yan yana gelınmezdı korkulurdu şimdi korku yok sor annene namus kavramı nedır anlatsın sana
Kısacası bana bunun savunmasını yapma yapiyorsan ya varoşsun ya da onlar gibisin başka bir şey görmem sen ister misin kızının kardeşinin ablanın her gün başka erkegın evinden çıkmasını şahsen bir gram ar damarın temızse istemezsin
sizin seks dediginiz sey neden surekli kadını kirletiyo da erkegi erkek yapıyo anlamıyorum. sen simdi temizsin ya temiz evleniceksin ya senin kocan da senin gibi temiz olucak mı sanıyosun? ona da bekaret testi isticek misin? sizin ahlak dediğiniz sey sadece kadının uzerinde duran bi tas. sende kadının uzerindeki bu baskıyı bunu kabul ederek daha da agarlastıran bi cahilden baska bisey değilsin
Erkeğin gelecegıne kadının gecmısıne bakılır ruveyda :)
Ben kızımı senin gibi bi kadını kirli diye assalayacak bi hayat kadını olarak yetistirmemeyi hedefliyorum. sen evinde oturup ilerideki kocanın pakedini acması icin beklemeye devam edebilirsin
Sen boyle dusunuyosan seni bu kara cahillikten aydınlıga cıkarmak icin tas devrinden egitmemiz lazım
Vallaha benim sizin gibi aşagısı yanmıyor bekleyebiliyorum ama sende o yok galiba o yüzden seks yapmaya devam edip falafoş olmaya devam edebilirsin korunmayı unutma sonra kürtajla uğraşırsın benım gibi regl gecıkınce hormonsal düşünmek yerine genelde hamilemiyim diye korkarsın benım öyle de bir derdim yok hahahahaa
Ayrıca erkeklerin gotunu yalayıp kendi cinsini assagılık goren dar goruslu ve kısa akıllı birinin bana varos demesi beni doğru yolda olduguma inandırdı cok tesekkur ederim
Gerçekten hamile olma zaten sen cocuguna uzuluyorum... umarım kendin gibi dar goruslu ve akılsız bi koca bulup cocugunuza omrunu zehir etmezsiniz. tek temennim bi cocugunun olmaması
Erkeğin de kadının da düzgünü başım gözüm üstünedir ama namussuz aile terbiyesi almamış aile kavramı kalmamış kızları sevmiyorum genel olarak kadınlardan demiyorum sana yoksa genelleme yapardım kirli kadın demek yerıne. Daha da cevap vermiyorum sana herkesın dusuncesı kendine benim de görüşüm böyle cok kudurdun
Seninle konusarak laf anlatmaya calısarak zaman kaybettigimi bende biliyorum ama biraz daha dogru olanı anlatmaya calısırken kuduruyosun gibi laflar... asıl varos kim görebiliyoruz yaniii. ayrıca senin gorusun benim ozgurlugumu kısıtlayamaz kısıtlarsa ben o gorusunu soker alırım yerinden. hicbir kadına da kirli dedirtmem senin gibi pis agızlı bi kadına. cok namusluysan otur evde kocanı bekle. ama sana tavsiyem sakın cocuk yapma korun olur mu?
Tamam rüveyda hadi Allah rahatlık versin kurremin
Sana da akıl versin iyi aksamlar
Bu arkadaşlardan çok var burada ve profiller hep aynı. Kendi doğalarini bilmiyorlar bile. Kadın dediğimiz varlık değerli bir varlıktır ve bu arkadaşlar kendilerini ucuzlaştırıp üstüne de bunu savunuyorlar. Kadının geçmişinde ne kadar erkek varsa psikolojisi o kadar yıpranır ve bozulur. Erkekte bu yok. Bilmiyorlar. Bu şekilde sagda solda toksik toksik konuşacaklarına biraz araştırıp öğrenseler zaten her şeyin farkına varacaklar. Benim üzüldüğüm nokta şu ortalikta bir sürü enayi erkek var. Onlardan birini bulup evleniyorlar. O adamlara acıyorum.
Oncelikle istersen sana yuzumu gosterebilirim, bundan gocunucak halim yok. Profilimin olmaması burada yeni yeni biseyler paylasıyorum. Kadının ucuzlasması gibi bi tabir anca senin gibi ozguvensiz bi varlıgın agzından cıkar. Ayrıca ya benim erkegiminde gecmisindeki kadınlar benim psikolojimi bozuyorsa? Bunun psikoloji bozacak ne tarafı var? Kalkıp sizinle alakası olmayan insan topluluguna ucuzlar kirliler gibi yorum yaparken bu haddi nerden buldugunuzu anlamıyorum. Sizin gibileri de birkac kadın destekledigi icin cahil fikirlerinizin haklı oldugunuzu savunuyorsunuz. Ayrıca senin bu absurt konun hakkında neyi arastırabilirim? Ortaya attıgın igrenc konunun ne elle tutulur yanı var? Sana nasıl bir araştırma sunabilirim? Sen ve senin igrenc zihniyetini nasıl bu dünyadan silerimden baska bisey gormuyorum ben arastırıcak. Ayrıca benim birlikte oldugum adamlara acımana gerek yok. senin gibi zavallı bi erkekle bu seviyede bi tartısma icinde oldugumu onlara soylesem muhtemelen gulerler. sana ve senin acınası hayatında iyi sanslar.
Profil aynı derken düşünce tarzından bahsettim yüzünden değil. Bahsettiğim şeyler de benim kendi yorumlarım değil. Araştırıp öğrenip edindiğim bilgiler. Bunların doğruluğunu da yaşadıklarımdan teyit ettim ve doğru olduklarını gördüm. Hayat senin hayatın istediğin gibi yaşamakta özgürsün. Biz senin iyiliğin için konuşuyoruz aslında ama sen aşağılama gibi bişey algılıyorsun. Ayrıca ucuz kadın demekle kendini ucuzlaştıran kadın demek arasında fark var. Biri aşağılama diğeri ise tespit sadece. Her neyse. Sen hayatından memnunsan problem yok.
O zaman once kendine ozgun yorumlar edin. Arastırmanda herhangi bi bilgi birikimi goremiyorum cunku. Senin yasadıkların kadınları genel anlamda yorumlamana yetiyorsa konustugun kadınlara uzulmekten baska bisey yapamıyorum. Benim iyiligimi dusunmekte size kalmadı. Hicbir kadının iyiligini düşünmek ele kalmadı. Sizler toplumun çürüyen beynisiniz. Ayrıca bugun yuzu askın kızla konustum diyen sen degil de ben olsaydım, kirli olan ben olucaktım. Ama sorsak sen sutten temizsin. Cok cirkin zihniyetlisiniz
Sen evlenirsen aynı karakterizede biriyle evleneceksin ilahi adalet deniyor buna
Hahayyttt boooook beklersin.
Devam bence
bütün erkeklerin elinin değdiği kızla evlenmelisin
Tineri azalt
Böyle devam bokunu kimseye bulaştırma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişteki takılma süreçlerinden sonra hayatına yeni bir yön vermek istemen çok doğal ama temiz kız kavramını sadece eline erkek eli değmemiş olmakla sınırlamak biraz haksızlık sanki 🥺
İlişkilerde asıl önemli olan kalbin, niyetin ve ruhun temizliği ✨ Sana sadık kalacak, seni gerçekten anlayacak doğru insanı bulmak yaşayacağın en güzel tecrübe olur.
Peki sen böyle bir evliliğe ve sorumluluğa gerçekten hazır hissediyor musun? 💖