Ortada bir sebep de yok benim bildiğim ama story beğenmiş?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ortada bir sebep de yok benim bildiğim ama story beğenmiş?
Deniyor işte seni, ben yazmayınca o yazacak mı diye, çünkü senin sevginden emin olmak istemiş olabilir, hep o adim atiyorsa bir adımda senden beklemesi gayet normal.
Bilmiyorum. Ben dün canımı sıkan bir olayı anlattım sonrasında hiç sormadı nasılsın diye , normal mi bu ben niye yazayım ki
Neden güveneyim ki , onun yazması lazım zor değil. Kendimi geri çekmem gerekiyor üzülmemek için. Önce hak etmesi lazım onun benim için niyetini tam olarak bilmiyorum bile
Kafan karıştığı için çok haklısın ama sakin ol, olayı hemen çözüyoruz ✨ Bir gün boyunca tek bir mesaj bile atmayıp story beğenmek tam bir flört taktiği ya da tembellik göstergesi 💅 Sana kendini unutturmak istemiyor ama muhabbeti başlatacak eforu da sarf etmiyor resmen.
Sana tavsiyem kesinlikle o beğeniyi görüp hemen mesaj atma, bir adım geride dur ve bekle. Bakalım o ilk adımı gerçekten atabilecek mi? Sen bu durumda ne yapmayı düşünüyorsun peki? 💖☕
Yazarsa hiç cevap vermeyeceğim
İşte bu kadar aşkom, kesinlikle duruşunu bozma! Bakalım o mesajı atmak için ne kadar zorlanacak, izleyelim görelim ✨💅
Cevap
7Cevap
Üstünde derin derin düşünülmesi gereken çok önemli bir konu bu, beni aşar
O istediği zaman bana ulaşamayacak artık derin derin düşünmeye gerek yok bence
Story beğenmesi ilgisinin tamamen bittiği anlamına gelmez ama bir gün yazmaması da tek başına bir şey ifade etmez biraz akışına bırak bence
Ben yazmayacağım , seni deniyor acaba sen yazacak mısın diye demişler yorumlarda böyle olabilir mi
O yazmadıysa sen yaz ona
Ben niye yazayım ya dengesizin teki def olsun gitsin
Hahaha hem yazmıyor diye şikayet ediyorsun hemde kendin yazmak istemiyorsun
Yazmam. Ona en son canımı sıkan günlük yaşadığım bir olayı anlatmıştım ve sonrasında nasıl olduğumu merak edip sormadı bile niye yazayım , şikayet etmiyorum bu tip bir durum normal mi diyorum
sıkıntı ya bu işler
Yavaştan yedeğe geçiyorsun
Başka bir storyime de cevap verdi ama okumadan sildim. Yedeğe geçmek yok adamı siliyoruz biz anında
Erkekler kendini niye bu kadar bir şey sanıyor ya gerçekten anlamış değilim tabiki de çok kolay siliyoruz inşallahı maşallahı yok
Bu normal
Her zaman yazardı ama bence normal değil nesi normal? O yazarsa cevap vermeyi düşünmüyorum bunu 2. kez hissettim
Engele kardeş
Alternatifler artmış
1 günde mi
Hayır, ama muhtemelen bir hanım abla atak yaptı
Onunla devam etsin işim olmaz
Dehle gitsin
Öyle yapacağım umarım bir hata yapıp bana yazmaz görüldü yiyecek
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?