Buluşunca öpüşüyor, konuşuyoruz, sohbet ediyoruz her şey normal. Ama WhatsAppa 2 saatte bir 3 saatte bir giriyor diğer zamanlarda. Başka hat kullandığını düşünüyorum.
Bazen whatsapptaki mesaja cevap yazmıyor hikayeme bakıyor yarım saat sonra cevap yazıyor.
Mesaj yazdığımda bir saat sonra falan cevap yazıyor.
Konuşmaya başladığımız zaman "böyle geç yazmandan hoşlanmıyorum, konuşmak istemiyorsan net bir şekilde söylersen daha iyi olur benim için" yazmıştım. "Tanımak isterim tabii ki, işlerim var sadece" yazmıştı.
Arabadan inerken de defterini bırakmış parfüm sıkmış üstüne. Kokumu hatırla bende kal mı demek istiyor anlamıyorum ki 😂
Ben fevri karar vermek istemedim. Soru sormak sizden fikir almak istedim.
Beni sadece ilgi almak için mi kullanıyor yoksa zoru mu oynuyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Iki hitimal var ya senden ilk adimi bekilyordur ya da semiyordur
5 gün sonra bana "seni özledim buluşsak mi" yazmış. Ben de "yakın zamanda olur tabii" dedim. "Yarın?" Yazdı. Ben de "gündüz isteyim akşam olur" dedim ama akşam çalışıyor sanırım olur demedi.
Benle konuşurken gozbebeklerinin büyüdüğünü falan da görüyorum. Hani gözler ele verir derler ya.
Ama bir kız hoşlandigi çocuğa mesaj atmadan duramaz, geç cevap yazmaz diye bir şey okumustum.
Ben ona ondan hoşlandığımi belli ettim. Kahve yapmıştı çalıştığı yerde aşk görüyorum dedim gözlerinin içine baktım.
Bana olmaz falan demiyor açık kapı bırakıyor işte. Ne yapayım bilemedim. Kadın kadını anlar diye burada sormak istedim
sen mi ayrılırsın biz mi ayrılalım
Seven bir kız böyle şeylere girmez değil mi?
5 gün sonra bana "seni özledim buluşsak mi" yazmış. Ben de "yakın zamanda olur tabii" dedim. "Yarın?" Yazdı. Ben de "gündüz isteyim akşam olur" dedim ama akşam çalışıyor sanırım olur demedi.
Benle konuşurken gozbebeklerinin büyüdüğünü falan da görüyorum. Hani gözler ele verir derler ya.
Ama bir kız hoşlandigi çocuğa mesaj atmadan duramaz, geç cevap yazmaz diye bir şey okumustum.
Ben ona ondan hoşlandığımi belli ettim. Kahve yapmıştı çalıştığı yerde aşk görüyorum dedim gözlerinin içine baktım.
Bana olmaz falan demiyor açık kapı bırakıyor işte. Ne yapayım bilemedim. Kadın kadını anlar diye burada sormak istedim
ben bir bayan olarak sana açık konuşayım şimdi bütün bayanlar yaptığı şeyleri sır gibi saklar burada ama psikolojik açıdan da seni rahatlatmak amacıyla çok açık konuşacağım. genelde kızların erkeklerde aradığı ilk şey paradır evet aşkta önemli ama para onların önceliğidir ve buna öyle bir şey yok diyen kız kesinlikle önemsediği ilk şeyi odur. seni cepte görüyor çünkü buluşalım dediği an kendine o gün bir fırsat yaratmış o günu ayarlamış ve sende kabul ediyorsun. reddetetmeyecgini bildiği için o gün sana buluşalım demiş sende hemen saf gibi kabul etmissin. bunu yapmamalısın sana yazmıyor mu yazma, aramiyorsa arama. buluşalım dedi mi ertele kendini ele verme çünkü kızlar öyle erkeklerin onlar için her şeyi yapacağını bilir ve aldatır hemde çok fazla kez tabi senin ruhun dahi duymaz. beş gün boyunca veya çok fazla saat yazmamasinin tek sebebi budur takılmalık olarak görülüyorsun ve onun avisin. eğer kendine azıcık saygın varsa bu tür durumlarda eger kız sana yazmiyorsa sende yazma yazarsa da uzun vadeden sonra yaz. yanina gelince öpüşüp ilgili davranmasi çok normal çünkü kızlar çok iyi bir oyuncudur seni sevmese bile o gün o zevk için bir şeyler yaşamak isteye bilir. zor bir erkek ol hele ki sana kıymet vermeyen birine karşı. öyle bir belirsizlik içersinde kalmissin ki buraya kadar yazmissin. seni böyle bir düşünceye sokan insanla işin olmasın. gayet açık ve net konuştum gerisi sana kalmış hayat senin tercih senin uzulmemen dileğiyle
Haklısın. Aslinda yalnız olduğum için dışarda uzun süre sonra bir kızla tanıştım. O yüzden sanırım bu kadar gözümde büyüttüm.
Aslında bu zamanda kimseye güvenmek istemiyorum. Ama yalnız kalınca da çok sıkılıyorum. Dışarı çıkıyorum birileriyle tanışmak için.
Peki ben bunları hiçbir kadına yapmamali miyim? Benim yapım bu sevdiğimi gostermek. Ben de taktik yapmayan birini arıyorum ama bu zamanda bulamıyorum maalesef.
Sevdiğini gösteren, çiçek alan, kadına iltifat eden bir adam yerine kötü mü olmak lazım illa ki kadınlara?
Neden? Burdan konuşuyorduk
takip edemiyorum burdan yazışmaları.
Bildirim geliyordur. Ben takip edebiliyorum
Ayarlardan bildirimleri aç