Çok iyi anlaşıyoruz 1 aydır flört sevgili karışımı birşeyiz tek sorunumuz aile. Ailem çok kontrolcü sürekli arıyor bir yere gitsem yanında kim var diye soruyor konum attırıyor.
Biz aynı iş yerinde tanıştık part time çalışıyorum öğrenci olduğum için şu an farklı iş yerindeyiz. İşte çalışırken yakın arkadaştık sonra yerlerimiz değişince flört sevgili olduk. Fakat ailemden dolayı doğru düzgün hiç buluşamadık.
3 gün çalışıyordum çıkışıma geliyordu yarım saat yürüyorduk eve doğru ben tedirgindim evin yakını olduğu için biri görür vs diye onun dışında ben onun işine gidemiyordum izinli günlerimizde 2 kere buluştuk onda da aileme kıyafet alıcam kargomu alıcam yalanını söylerek ve hep elim dolu gitmek zorunda kalıyordum bu yüzden doğru düzgün vakit bile geçiremiyorduk.
Bana ben böyle şeylere gelemem senin ailenle yapamam bir gün patlayacaksın vs diyip bozulmaya soğumaya başladı kendine çeki düzen ver yoksa sesimin tonunu yükselticem vs demeye başladı. Ben yazmasam merak edip yazıyodu.
Aslında çok iyi anlaşıyoruz birbimize çok iyi geliyoruz tek sıkıntı aile ama kafasını çok takmış o konuya ve en son buluştuğumuzda iyiydik aile konusu gündeme geldi annem aradı çünkü panik oldum. Eve gidince geç yazınca nerdesin dedim biraz dinlenmek istiyorum canım olur mu yazdı bende ben dinlendirmiyor muyum yazdim cevap gelmedi aramadı da bende aramadım yazmadım 5 gündür hiçbir iletişim yok
Ağzından hiç anlasamazsak ayrılırız böyle yaparsan ayrılırım vs gibisinden bisey duymadim ne yapmak istiyor neden yazmıyor aramıyor bende yazıp aramıyorum üzerine düşersem uzaklaşır soğur diye.
Zaten ailemle sıkıntılıyım ve ona çok kötü bağlandım o böyle yapınca aileme kötü patlıyorum evdeki sıkıntılar ve baskılar gittikçe artıyor ne yapıcam ben
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer