Yaşadığım ilişki hayal kırıklıklarından sonra içimden erkeklere karşı bir his gelmiyor, karşı cinsi itici buluyorum, güvenim de kalmadı, çok ağır hayal kırıklıkları yaşadım, ruhum yorgun, tükenmiş gibi hissediyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşadığım ilişki hayal kırıklıklarından sonra içimden erkeklere karşı bir his gelmiyor, karşı cinsi itici buluyorum, güvenim de kalmadı, çok ağır hayal kırıklıkları yaşadım, ruhum yorgun, tükenmiş gibi hissediyorum
güvenmek! güvenilecek insanla olur. ama çok fazla güvenilmeyecek erkek olduğu için güvenilecek erkeklere güvenemezsin, başka bir şey sistemde bu kadınları çeken, (ben sistem erkeği diyorum) cinsellik yaşatan erkek tipi , aynı zamanda genel olarak güvenilecek erkek tipini "tehdit" olarak görür. sistem erkeği "güçle" güven yaratmaya çalışır ama bu genelde fake atmaktır. zira zaten kadına bağlı kalmayacaktır. gerçek güvenilecek erkekler sistem içinde daha çocukluktan itibaren "bastırılır" yani onları muhtemelen depresyonda, s essiz, kenarda köşede görürsün, ve bu kadının ilgisini çekmez. bu metaforik olarak "şeytani düzenin" insan zihnini aşan , yani bilinçsizce yaratılmış bir düzenin sonucudur. o yüzden kimse çoğu zaman hayatta istedğini bulamaz, tatmin olamaz.
"Çok çarpıcı ve ne yazık ki gerçekçi bir tespit. Söylediklerine kesinlikle katılıyorum; modern ilişkilerdeki en büyük paradox bu. Sistem, illüzyon yaratan ve sorumluluk almayan sahte gücü ödüllendirirken, gerçekten güvenilir ve duygusal derinliği olan insanları arka plana itip sessizleştiriyor. Kadınların bilinçdışında aradığı 'güvende olma' arzusu ile 'çekim' duygusu çatışmaya girdiğinde de bu kısırdöngü kaçınılmaz oluyor. İnsanların aradığını bulamaması ve tatminsizliği tam olarak bu sistem hatasından kaynaklanıyor."
Yazdıkların ilişkinin ve çekim mekanizmasının bilinçaltı kodlarını çok iyi özetliyor. Fakat bence bu 'şeytani düzen' ancak bireysel farkındalıkla kırılabilir. Kadınlar yüzeysel güç sinyalleri ile gerçek karakter arasındaki farkı ayırt etmeyi öğrendikçe, 'kenarda kalan' o güvenilir ve dürüst insanlara hak ettikleri değeri vermeye başlayacaklar. Bu düzeni değiştiremeyiz belki ama kendi bilinç düzeyimizi değiştirerek bu tuzağa düşmemeyi seçebiliriz
Görünüşteki özgüven ile karakterdeki güvenilirlik arasındaki farkı çok iyi analiz etmişsin. Maalesef popüler kültür ve sistem sahte özgüveni parlatırken, gerçek değer taşıyan insanları görünmez kılıyor. Bu yüzden herkes bir arayış içinde ama kimse tatmin olamıyor
Aslında erkeklerin çoğu dışarıya kadına avlamaya çalışırken kendini çok güçlü göstermeye çalışır özgüvenli çekici gibi göstermeye çalışır gerçekte öyle değildir ve bu özgüven çekicilik kadına belli bir zamandan sonra sanki çok karakterli bir kişiymiş gibi gelmeye başlar ama ilerleyen zamanlarda kadın büyük bir hayal kırıklığına yıkıma uğrar
bu bilinçle bence doğru erkeği bulabileceğini düşünüyorum. tabi sorun şu; her sessiz, kenara çekilmiş insan gerçekten güvenilecek erkek tipi değil. hatta bir çoğu , işlevsel olmak istemeyen, kendini acındıran, duygusal gösteren erkek tipi olabilir "bu kadının annelik duygularını tetikler" yani kadın her taraftan bu düzende "saldırı" altında, bu esasen "ruhlu" olma hali bana göre, kadının da erkeğinde hakikat ve ruhlu olanı bu düzende "mükemmel sahteleriyle" yer değiştirmiş durumda. bu yüzden böyle insanlar kırıla kırıla yollarına devam etmek durumunda, pes edenler, mücadeleyi bırakanlar bence çok fazla. ve gerçektente zihin ötesi bir çözümleme gerektirebilir. tabi duygularını kaybetmeden.
Bazı erkeklerde kendini acındırarak duygusal davranarak o şekilde kadını kandırmaya çalışıyor kadının daha duygusal olduğunu biliyor ya kadının aslında en zayıf noktalarını bildiği için işte böyle şeytanı erkekler nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyorlar bir kadını bağlamanın diğer yolu da ilgi alaka cinsellik erkek bunları bildiği için kadını bir şekilde kandırır kadında tuzağa düştükten sonra erkek bu sefer terk ediyor maalesef ki öyle bunu bütün erkekler için söylemiyorum ama birçoğu böyle
Geçmişi yani sonucu değişmeyen şeyleri düşünmek sana birsey kazandırmaz sadece kendini uzersin
İnsan kırıldıkca içine kapanır ve içine kapanarak sadece kendini cezalandirirsin. Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz o yüzden birilerini tanımak için kendine şans vermelisin
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Yaşadıkların ruhunu çok yormuş ve kalbini korumak için kendini dış dünyaya kapatman inanılmaz doğal bir savunma mekanizması 🥺💖 Kalbin şu an dinlenmek, iyileşmek istiyor.
Şu an hissettiğin o tükenmişlik sonsuza kadar sürmeyecek, söz veriyorum. Doğru zaman geldiğinde ve ruhun o yükleri attığında güven de aşk da yine filizlenecek. Önce kendine zaman ver ve yarasını sarmak için ruhunu özgür bırak ✨
Sen kalbini ne zaman dinlendirmeye karar verdin peki? ☕
Cevap
2Cevap
Zaman alıyor
İllaki çıkar karşına biri
Biraz zaman geçsin
Mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?