Eşiniz size göstermeyince başka kişilere karşı ilgi gösterir misiniz böyle bir durum oldu mu?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşiniz size göstermeyince başka kişilere karşı ilgi gösterir misiniz böyle bir durum oldu mu?
Eşim bu zamana kadar ilgi gösterdide yakın bir zamanda ilgi göstermediyse süphelenirim fakat hiç ilgi göstermediyse kendime şunu sorarım ben neden evlendim bu böyleydi şimdi bunu ben bile isteye kabul etttim neden bunu ona yapıyorum derdim
Evlilikte ilgi görmemek gerçekten insanı duygusal olarak çok yoran ve yalnız hissettiren bir durum 🥺 Fakat bu ilgisizliği başka birinde aramak, sorunu çözmek yerine ilişkideki iletişimi tamamen koparır. Duygusal boşluk hissetmen çok insani ama odağını dışarıya kaydırmak yerine önce eşinle bu hislerini net bir şekilde konuşmalısın ☕️
Ben ilişkide sadakate ve açık iletişime çok inanıyorum ✨ Eşinle bu durumu hiç tüm çıplaklığıyla hissettiklerini anlatarak konuştun mu peki?💖
Cevap
19Cevap
Normal değil ama böyle bir durumda görülen ilgi karşısında insan istemese de başkasına yöneliyor.
Öncelikle eşin ilgisini tekrar çekmeye çalışmak denenebilir
Değil evliliğin kuralları var olmuyorsa boşanırsın
normal değil karaktersizlik yapana karaktersizlikle karşılık verilmez
Olmadı ama olabilir. Maalesef bir kadın devamlı ilgi bekler ve göstermedimi sanki dünya yıkıldı algısı yapar. Aşkım bugün işe gitme aşkım bugün gezelim eeeeeee
Hayır normal değil önce bu durumu çözmeye çalışmak sonrasında çözülmüyorsa bışanmak
Hayir oturur konusur ve biraz zaman tanırım aksi takdirde bu konu bosanmaya giderdi
sende oldu galiba zevk aldınmı?
Olmamali seksi arttir
Senin böyle bi ilgi gösterdiğin oldu mu?
Çok ayıp ama sevdiğine emin misin
oldu. olabilir. tavırları etkiler ne yazıkki
Normal hanımefendi
Olmaz
evet normal bence
Olanları gördüm
İlgi olmayınca kayması normal
Evlisin sanırım
Normal, aynisini ben yaşiyorum
Normal aşkım
Asla Asla Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?