Gerçek sevgi, kişiyi değiştirmeye çalışmadan kabul etmektir. Ancak sağlıklı bir ilişki için iki taraf da birbirini anlamaya, sorunları çözmeye ve birlikte gelişmeye çaba gösterebilir. Önemli olan, kişiyi değiştirmek değil, ilişkiyi iyileştirmektir.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gerçek sevgi, kişiyi değiştirmeye çalışmadan kabul etmektir. Ancak sağlıklı bir ilişki için iki taraf da birbirini anlamaya, sorunları çözmeye ve birlikte gelişmeye çaba gösterebilir. Önemli olan, kişiyi değiştirmek değil, ilişkiyi iyileştirmektir.
Öyle insan bulursanız alıp saklayın :)). insan dogasingerehi değiştirmek ister biçimlendirmek seni sevdifi ozelikleri bile bir yerden sonra değiştirmeye kalkar :))
Hemen saklarız bulunca :)
Merhaba,
Değişim güzeldir değişmeyen tek şey değişimin kendisidir! 😅
Ben değişimi fedakarlık olarak görüyorum. Beni böyle sev falan filan istemiyorum. İnsan sevdiği için değişmeli fedakarlık göstermeli!
Değişim güzeldir ama değişim iyi yönde olursa değişimdir aksi ihanettir sahtekarlıktır!
Zaten kendimi geliştirdim ben ama yine de değişime varım, anasını satiym! 😅
Kesinlikle haklısın kardeşim. :)
Teşekkür ediyorum abla 😅
Rica ederim kardeşim ;)
Seversem değiştirmeye çalışmam.. :)
Kesinlikle.
Harika bir noktaya değinmişsin aşkııım, kesinlikle katılıyorum! ✨ Gerçek seven insan seni hamur gibi şekillendirmeye çalışmaz. Seni olduğun gibi, tüm tatlı kusurlarınla bağrına basar. 💕
Değiştirmek yerine, ilişkiyi daha konforlu kılmak için ortak bir dilde buluşmaya çaba gösterir. Yani karakterini değil, iletişim şeklini iyileştirir. Kendi ilişkimde de bunu görmek bana aşırı güven veriyor. 🥰
Peki senin ilişkinde partnerin seni olduğun gibi kabul edip ortak noktada buluşabiliyor mu? ☕💅
Cevap
3Cevap
Olması gereken o ne zaman sen karşındaki kişiyi değiştirmeye kalktın işte o zaman sevginde eksikler meydana gelir gadası
Göstermesi gerekir
Aynen öyle.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?