Sevilmediğini Bilerek Sevmek, İlişkiyi yürütmeye Çalışmak ne zormuş meğer. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Sayın KS üyeleri. Uzun ilişkinin belki de en kötü yanı bir süre sonra taraflardan birinin duygularında körelme olması sanırım. Körelme sonucu ayrılık ve tekrar deneme çabaları. Sevilmediğini bildiğin halde sevmek,her sabah hiç bir şey yokmuş gibi Günaydın Aşkım demek , sen tüm sıcaklığınla yaklaşırken onun buz gibi soğuk olması bunları bile bile her şeyi göze almak, belki bir gün eskisi gibi sever umuduyla yaşamak ne de zormuş. Bu durumda olan var mı yoksa bir tek ben mi varım? ayrılık dışında önerileriniz neler? Çünkü ilişkimi kurtarmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bazen bende niye uğraşıyorum ki diyorum kendi kendime ama sonra aklım razı gelse kalbim razı gelmiyor bırakıp gitmeye. Umut dünyası sonuçta bakarsınız bir gün düzelir her şey olmayacak diye bir şey yok. Ben savaşmak istiyorum bununla ne kadar yara alırsam alayım savaşmak istiyorum. Eğer sonu kötü olursa hiç yoktan savaştım diye bilmeliyim. Tekrar teşekkür ediyorum.
Sevilmediğini Bilerek Sevmek, İlişkiyi yürütmeye Çalışmak ne zormuş meğer. Tavsiyelerinizi bekliyorum