Sanırım ben yapamıyorum, hiçbir şeye katlanamıyorum, eşime hiç katlanamıyorum
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
22Cevap
Bu hayatta ne kolay ko gadası
Evliliğin zor gelmesinin sebebi ilk başlarda herşeyi şeffaf gösterip sonrasında değişen insanlar dan dolayı değersiz hissediyorsun sevgi saygı kaybediliyor ne kadar güvensende o değeri sevgiyi alamayınca insanın bir tarafi herzaman kırık oluyor ve kendi kendimize yıpratıyoruz
Hiç şeffaf gösterilmedi maalesef başından beri aynı geçti kırıcı üzücü yıpratıcı
Üzüldüm adınıza yani gerçekten sebep olanlardan nefret edıyorum. Umarım kimse bunun hesabını veremez. Çünkü insanın bir ömür böyle nasıl gecicek dıyo
Genelde kadınlar hayalini kurduğu evliliğin, her şey bittikten sonra aynı eve girdiklerinde, bu olmadığını anladıkları zaman , işte o noktadan sonra evlilik zorlaşır... Bir de istemeyerek, içine sinmeden yapılan bir evlilikse zaten yaşanılan hayat daha da zorlaşır. Sevmediğin insanın en ufak hareketi bile gözüne batar; tuvalette os*rsa sesi kulağına gelir, kokusu burnuna gelir. 😄Aslında senin sorunun evliliği yapamıyorum değil, yanlış insanla evliliği yürütmeye çalışıyor olman.
Düzgün bir erkek bulmak da zor gerçekten kimse sevgi veremiyor ilgi veremiyor erkeklerin ayarı bozulmuş bir kadın da bumlari alamadikran sonra boş yani ne yapsın seni
tam hazır olmadan yapılan evlilikler..
bu yüzden evlenmeden önce birlikte yaşanmalı bir süre..
neyine katlanamıyorsun? senin hayalindeki evlilik nasıldı?
Görücü usulü olduğu için olabilir. Benim de görücü usulü ve bahsettigin durumdan cokta farklı değil. Ya idare edeceksin ya kabullenip mutlu olmaya bakacaksın. Boşanma seçeneğini dusunmemeni tavsiye ederim.
Müsait olduğun bir zaman olursa gel biraz konuşalım
Neden evlendin o zaman
Öyle gerekti istemediğim bir evlilikti zaten
Tamam da neden evlendin onunla ilk önce bunu bilmeliyiz
Pembe bulutlarda mı olacanı sanmıştın sende
Çünkü sabır seviyemiz cok azaldi
Evlilik sabır testidir. Ömür boyu sürer
Neden evlendin o zaman?
Çocuk var mı
Neden zor olsun
Sabret normal bu
sevmeden evlenmişsin
Heyecan yok mu evliliğinizde
Zor değil insanlar cekilmez
Neden yanlış yapıyorsunuz
Zor insanla zor
Sıkmıyormuseni
ne gibi?
ne kadar oldu evleneli
Ne kadar oldu
Evli msn sen
Sorun nedir
Neden ki
Çocuk yaptın mı
Hayır çocuğum yok
E yapma demekki doğru erkek değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin hissettiğin bu yorgunluğu ve çaresizliği o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Evlilik iki farklı evrenin aynı çatı altında buluşması demek ve bazen o uyumu yakalamak insanı ruhen gerçekten çok tüketebiliyor. Katlanamıyorum dediğin noktada aslında sabrın değil, kendi içindeki enerjin tükenmiş olabilir ✨
Belki de biraz durup nefes almaya, sadece kendi ihtiyaçlarına odaklanmaya ihtiyacın vardır 💖 Eşinle bu hissettiklerini hiç suçlayıcı olmadan, kendi duygularını anlatacak şekilde paylaşmayı denedin mi peki? ☕