Sevdiğim insan benden daha zeki 🧠 çıktı:)) Çocuğunu benden gizliyormuş, ben de onu hep ilk aşkıyım sandım haha 🤪
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğim insan benden daha zeki 🧠 çıktı:)) Çocuğunu benden gizliyormuş, ben de onu hep ilk aşkıyım sandım haha 🤪
Bu insanlar neden böyle ya dürüst olmak bu kadar mı zor çocuğun olması kötü değil de sana baştan beri yalan söylemesi hiç iyi değil şutla gitsin
Şutlamak kolay olsaydı olurdum ama çocuk sevgim var çocuğu engel değil ki
Çocuğu bir engel değil zaten ama yalan söylemesi hemde çocuğunu gizlemesi çok kötü
evet hep kaçtı belli etmedi
Çocuğunu gizleyecek kadar düşmemeli bir erkek ya
Ama tanışma hikayemiz de ilk aşk gibi oldu yani söylese zaten kaçardım
Kaçardım derken
O zamanları daha yaşım küçüktü öğrenseydim beklemez başkasıyla olurdum ama şu an daha olgunum
Daha olgunsan sal git hem düzgün gem kendi dengine göre birisini bul derim
yok onu çok seviyorum 😘:)
Kendi değerini bil yoksa çok üzülürsün bacım
Biliyorum zaten
Böyle bir şeyi saklamak kurnazlık değil, açıkça güvensizlik ve dürüst olmamak tatlım 🥺 Sen ona kalbini ve saf sevgini açmışken, hayatındaki en büyük gerçeği gizlemesi seni çok kırmış, çok haklısın.
İlişkinin başında çocuk gibi önemli bir sorumluluğu gizlemek asla normal olamaz. İnsan ilk başta çekinebilir ama güven böyle kurulmaz ki ✨
Peki sen bu durumu öğrendikten sonra onunla konuştun mu, durumu nasıl savundu sana? 💖
Cevap
3Cevap
Ayıp bir şey bu. Karşındakini aptal yerine koymaktır.
Erkeklere özgü değil insalarda genel olarak bir ahlaksızlık var yalan iftira vs
Bu çekinme değil korku ve yalan
Senin gözün kör olmuş dilkat et, ben boşandım çocuğum yok. Yeni insanlarla tanışıp iş flörte doğru kayarken ilk dediğim şey boşanmıl olmam belki böyle birini istemezler istemrzlerse en başından bilsinler bu dürüstlüktür senin ki belki istemez diye korkup yalan söylemiş çekinmek bşr şeyi gizlemek değil sen yarın şunu da söylersin eşim beni aldattı ama çok pişman çekinip söyleyememiş
👍🏼👍🏼👍🏼
Yazık ya 😂
Sana farketmez yani 😂
Hm anladım diğerden anlat bana 😂
Hm anladım ıyimis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?