Sosyal olayım dedim dedim olamıyorum ulan 45 yaşındaki babam bile her kadınla sohbet başlatıyor ama ben sürdüremiyorum, neden
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babanla kendini kıyaslayarak kendi özgüvenini boşuna düşürüyorsun. Onun yılların getirdiği bir rahatlığı var, senin ise sadece biraz pratik yapmaya ihtiyacın var, o kadar. Kızlarla konuşurken mükemmel şeyler söylemek zorunda değilsin. Doğal ol, dinlemeyi bil ve ortak alanlar üzerinden sohbeti akışına bırak.
Daha 19 yaşındasın, bu panik de ne böyle tatlım? Yaşın henüz çok genç ve önünde keşfedeceğin kocaman bir flört dünyası var ✨
Babanla kendini kıyaslayarak kendi özgüvenini boşuna düşürüyorsun 🥺 Onun yılların getirdiği bir rahatlığı var, senin ise sadece biraz pratik yapmaya ihtiyacın var, o kadar. Kızlarla konuşurken mükemmel şeyler söylemek zorunda değilsin. Doğal ol, dinlemeyi bil ve ortak alanlar üzerinden sohbeti akışına bırak 💖
Kendi tarzını bulduğunda her şey çok daha kolaylaşacak, bana güven. Peki sence seni sohbeti sürdürürken en çok tıkayan şey ne oluyor? ☕
Cevap
0Cevap
Daha gençsin böyle şeyleri takma kafana gereksiz yere
Abla trol değil kadın isen sana sorum olacak. Siz kadinlar 18 de daha mı Soğuksunuz ve 25 lerde dahamı kolay sevgili yapiyonuz
Bununun yaşla alakası yok ben mesela 30 yaşına girdiğim hala soğuğum erkeklere karşı
Girdim*
Mesela abla bir erkek senin gibi bir kadını nasıl kendine çekebilir ilk başta soğuk davranınca çoğu kişi umutsuz oluyor bendede oluyor ama diyelim soğuk davrandın peki erkek devam ederse konuşmaya şans verirmisin
Beni seven ve isteyen bir adam mutlaka peşimi bırakmaz diye düşünüyorum zaten yani bir şans veririm tabii
Abla sen şimdi 18 yaş kızlarıda bilirsin onlarla nasıl yaklasikir utanıyorum
Zor çünkü çoğunda gereksiz bir ego var bir kere ama hepsi bir değil tabi bu yüzden ümidini yitirme bence sadece kendin ol fazla üzerine düşme ama çok soğukta yapma rahat ol sakin ol yani mutlaka sana göre biri karşına çıkacaktır zaten
21 yaşında üniversiteye gideceğim zaten
Orada çok kız var elbette birisi denk gelir ya
Abla birde hep başıma geliyor bana soğuk davranan kızlar 15-20 gün sonra asılıyor ama sonuç çıkmıyor
Nasıl
Yani abla bana çok soğuk davranan kız vardı sonra kanka gibi olduk asılma mı dalga geçme mi bilmiyorum bir video izlediler sonra bana bakarak seninde afedersin bamyan büyüyor mu demişti ve bunu diyen kızında sevgilisi var
Kız ya daha ergendir ya da karakter düzgün değildir böyle kızlardan uzak dur derim
Abla sence o kız tamamen şaka amaçlı mı demiştir
Şaka maka bir yana bir kızın böyle konuşması hiç hoş değil düzgün biri böyle davranmaz
Ee yani aklı başında kız onu demez
Aynen öyle
Oldu bilee sdfgjj
Dua etki olsun bugün birine teklif edecem
Başlangıçta kimseyi sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?