Yanında olsam ayaklarına kapanacağım dedi ya, bu bana takıntı yapar mı, ayrıldık
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanında olsam ayaklarına kapanacağım dedi ya, bu bana takıntı yapar mı, ayrıldık
Cevap
9Cevap
Sana takıntılı değil, kendi sorununa takıntılı. Neyse yakında çözecek
İnsallah öyledir
Bende öyle ayaklarına kapanıp öpmüştüm iyice sinirlenip tokat atmıştı bana kölemisin diye bağırmışti. Sonra unutup gittim. Seninkide unutur inşallah.
Niye öyle bişey yaptın ysnı cok mu sevıyordun
Çok seviyordum ben
Kulağımdan tutup iki üç defa tokat atmıştı ben önünde diz çökünce vurduğu halde hala çok seviyor tapıyordum resmen
Ee unuttun nu
Tabiki zamanla unuttum gitti şimdi aklıma gelince gülüp geçiyorum
Siz kilolumusunuz
Yaa öyle mi olur öyle olsun ama o normalde de takıntılı biri sen öyle misin Duştan cıktım sadece foto attım saçımda havlu var sadece sütyenimin askısı biraz görünüyor diye eve erkek aldığımı düşündü bende ayrıldım zaten bundan dolayı artık fazla olmaha bailadı uyku saatime her eşyime karışıyordu ben dinlemiyordım ama cok baskı yapiyordu
Hayır ne alaka
Bende takıntılı biriydim çok önceden şimdi değilim yani beni ilgilendirmez kimse kimseyi zorlayamaz
Çok önceden derken kaç yaşında şimdi kaçsın o 24
Ben o zaman kız arkadaşıma hep yalvarıyordum kölesi yapmışti beni süreklide o güzel elleri ile tokat atardı. Siz hiç tokat attınız mı
Onun yapısı öyle ya detaycı be güvensiz ama korkutoeumd a takıntı yaparsa
20 li yaşlarda şimdi 29
Hayır ya öyle fantezi yok sen fanteziye getirmişsin
Ya kücükte değil ki 24 yasında koca adam ben 19um
Seviyordum ondan dayak yemeyi mahsus hata yapardım oda 5 tokat atardı mutlu olurdum
Boy kilo kaç sizin
Yok öyle biri değil beni kontrol etmek istiyor cok baskıcı ya ben bunaliyorum istemiyorum sonra alttan aliyor özür diliyor bi şeyler yspiyoe paronoysk biraz değişicem diyor of bilmiyorum be ayrıldım ayrılcam diye yazdım girmedim daha wpye şimdi girsem niye uyumadın bu saatleee kadar napiyosun diye başlıcak
Rüyalarıma giriyprum zaten cok çalışıyor kafasındayım hep nasıl takıntı yaptıysa istemiyorum artık üzüyoe beni
Cok yoğun çalışmasına ragmen sürekli sorgulutor yazıyor
Ya dışa girdim tamam mı regliydim sadece saçımı yıkadım bu defa diyor ki normalde tsmamen yikaniyordun şimdi niye sacını yıkadın böyle şeyler dönüyor kafaısnda
Ne alaka 180 75 161 55
Aynı şehirdemisiniz
Şu an değiliz o baska sehırd bi kaç kez buluştık ama benım yaşadıgım şehre taşıncaktı ayrıldık yeni
161 55 nedir
Ney
Siz çalışıyormusunuz
Meraktan soruyorum bende
Ben çalışmıyorum okuyorum
180 75 161 55 yazdınız ya onu anlamadım
Sen böylemiyidn
Bu sadece takıntı gelmiyor ya korkuyprum yanıma gelmesindende
Lise ünv hangisi
Boy kılo sordun
Yok ben korumacı takılırdım daha çok baskıcı olmadım hiç bir zaman
Boy sormuştum 161 55 sizin mi
Koruduğunu sanıyor böyle ys beni gözünde çok büyütmüş
Evet
Üni
Korumak baskı ile bunaltmak ya da kızı daral getirmekle olmuyor
Kendi kendine soğur mu benden
Evet öyle ama o öyle sanıyor
Umarım rahat bırakır sizi
Normal değil dimi artık sevgı değil bu cok büyütmüş içinde ben sevıyorum onu ama zarar veriyor bana psikolojik
Soğur bence birden bire değil de arada bir yazın hemde kontrol etmiş olursunuz evinizi ya da kaldığınız yurdunuzu falan biliyorsa kontrollü ayrılmak iyidir
Bilemiyoruz ki şiddet yanlısı gibimi bağırıp çağırma huyları falan var mı
İnşallah soğur ya öyle yapıcsm şaka gibi bi ilişkisi olmuş onda da aldatılmış baska sevgilisi olmamıs flörtleri olmus onlara da bişey hissetmemiş pek benimle kafayı bozmus aldıgım nefese taktı ailevi sorunları da var kendince ne desem yapıyor zaten seviyorum da insallah kurtulurum
Şiddet yok ama sinirlenince bağrıyorbazen ıkı kez falan bağırdı daha öyle bagırmadı
Ben küstüm bi kaç gün
Nasıl bir ilişkisi olmuş
Ailevi sorunları derken nasıl sorunlar
1 yıl arkadaslarmış 1 yıl sevgili. yine farklı şehirdeymiş o kız yanına gidiyormuş 4 gün aynı evde kalmıslar biz hiç aynı evde kalmadık. neyse sonra ebine döndüğünde aldatıldığını öğrenmiiş ayrılmış işte bana ben kimseyi bu kadar sevmedim falan diyor bana. aldatıldığını öğrenince naptın diye sormuştum zaten soğumaya başlamıştım sacma davranıyordu buluşmamıza az kalmışken dedi hicbisey de yapmamış öğrenince bilmiyoeum ya ilişkileri garipti anlattıgına göre o kızaa içini açmamış hiç. bana her şeyini anlatiyor ilk kez gardımı bu kadar düşürdüm diyo bi garip ys
Diyor ki bütün eski sevgililerini bulurum onlarla yatıp yatmadıgını öğrenirim. her an nerde olduğunu görücem öyle uygulamalar var benlık sorun yok istersek yükleyelim diyoe ben istemiyorum. annesini tsnımıyor babasıyla da arası soğuktu babannesitle büyüdü
İlla bizde mi aldatalim deseydin 😂
Onun dışında ilgili ne istesem yapıyodu bazen böyle cıldırmış gibi
Dm den konuşalım mı
Bilmiyorum ki😂
Ama o kızı beni sevdiği gibi sevdiğini düşünmüyorum
Eski sevgililerini bulurum da ne demek
Böyle şeyler diyoe bi anda
Siz hangi bölümü okuyorsunuz
Matematik
Saçma canım konuşuyor 😂 eski sevgilini bulunca ne olacak
Sonra bana dıyor kı benımsın zaten hiçbir şey değişmez dıyor of bılmıyotum
Dm den konuşsakmı acaba 😊
Ne biliyim aramızda bişey var mı onu öğrencekmiiş dedm ki sence doğruyu mu söyler eski sevgilim ne biliyim kafasında kuruyor
Neden
Biraz takıntı var
Olur
Bıraz değil bu bsyagı
Ya aslında burada birisi ile tanışmıştım o olacağın aklıma geliyor yazmak bile istemiyorum bu yüzden
İnşallah o kişi değilsindir
Kimseyle konuşmuyorum burada
Yok geçen sene tanışmıştım
Değilimdir de zaten eskı sevgılımı konusmak ıcın konuscaz
Çıkiyim mı gizliden
Çık
Tamam
Çıktım
Yazdık
İleri sviyeye geçin artık çok basit şeyler bunlar ya
Biraz takar sonra bırakır
İnşllh öyle olur
beta erkek davranısı bu ıyyyy rezil kepaze herif
Ya kes
gitme diye yalvarmak ne demek ya beta erkeklerden uzak durun
Beta erkek ne kanka
araştır biraz bro
Bana ne ya öf derdim oyd
O kadar salya sümükse sal gitsin zaten
Ayrıldım zaten öyle dedi
Erkekliğin yüz karası mk bırak gitsin aman
Yapar gibi görünüyor
Yapmış bile.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık aşamasında bu kadar yüksek duygular gösterilmesi seni korkutmuş olabilir, çok iyi anlıyorum 🥺 Bir insanın bu kadar çaresiz hissetmesi ve ayaklarına kapanacak kadar yalvarması sağlıklı bir iletişimin bittiğini gösteriyor aslında.
Bu durum zamanla sende vicdan azabı veya takıntı yaratabilir. Ancak unutma ki kimsenin duygusal sorumluluğu senin omuzlarında değil ✨ Eğer kararlarından eminsen mesafeni korumalı ve net olmalısın 💅 Karşı tarafın bu tepkisi seni suçlu hissettiriyor mu peki, şu an tam olarak nasıl hissediyorsun? ☕💖