Daha sonradan "keşke gitme deseydim belki gitmezdi, belki bir kez daha deneyebilirdik" vb. düşüncelere gark olmaktansa "gitme" demek ve gitmemesi için elden geleni yapmak daha iyidir diyenlerden misiniz? Yoksa "gidene asla dur demem, giden beni kaybettiği için üzülsün" diyenlerden misiniz?
Ayrılmak istiyorum diyen sevgilinize "gitme, dur" der misiniz?
Aslında sadık birisiyim yani ayrılık beni çok üzer. Arkadaşımın benden kopması bize üzer. Beni terk ederse üzülürüm, sorunu kendimde ararım ama benlik bir sorun yoksa da ''dur'' diyemem. Gururum buna izin vermez. Ama üzülürüm, hem de çok. Hep bu lanet sadakatim yüzünden. 7 yaşımda peşime takılan köpeğin beni uzun süre takip etmesi, bayırdan yuvarlandıktan sonra ona ''gel oğlum'' dememle o bayırı büyük bir azimle tırmanıp tekrar yanıma gelmesi ve beni bir koça karşı korumasını hiç unutmam. Dünyanın en iyi köpeğiydi. Hatırladıkça üzülürüm.
Gitmek isteyen bir kişiye dahi engel olmadım bu yaşıma kadar, bundan sonra da olmam. Beni kaybettiği için o üzülsün gibi bir düşünceyle gaflete de düşmem.
Sonuçta bir gün ayrılık olacağını bilecek yaştayım. O gitmese, bir gün ben gideceğim. Önemli olan gerçek sebebini bilmek, dürüst olmak ve karşı karşıya son birayı veya kahveyi içerek yaşını almış bireyler gibi ayrılmak.
Gidene "gitme kal " demek zannımca pişmanlıktan başka bir şey değildir. Fakat insan umut ediyor işte eskisi gibi olabileceğini , onu ve kendini düzeltebileceğini sanıyor.
Hadi diyelim gitme deyince gitmedi. E kardeşim bir kere gitmeyi kafasına koyan, sensizliği göze alan kişi bu saatten sonra ineceği durağı bekleyen yolcu gibidir. Bir anda iner otobüsten, gidiverir. "Yaa nolduki şimdi" dersin. Ancak bilmelisin ki o sensizliğe dünden razıydı be kardeşim o zaten o otobüse ineceğini bilerek binmişti.
Gidebilir, dur demem. Çözülebilecek bir şeyse ve benden kaynaklanıyorsa çözebiliriz, ama ondan kaynaklanan bir sorun varsa kendi fark etmediği halde neden durmasını söyleyeyim ki? Sonradan anladığında ben hala onu seviyor olursam belki yeniden deneme şansımız olabilir.
Gidene gitme dur demem, gelene de git durma demem. :D Gelen sadece seviyorsam gelebilir oyalamam aşık olmam gerek mutluluğu yaşayıp yaşatabilmek için. Mutluluktan ağlanılacak o kadar! Düşüncesindeyim. Şu kızın saç rengi ve ten renginin birbirine olan uyumu harika benim için Adriana Limadan daha güzel. Bunlar ayrıldı mı ayrıldıysa püü Murat Dalkılıç a bundan ayrılınır mı hiç.
şimdi ayrılalım dese dur dedim varsayalım dursa nolcak seni sevmedikten sonra veya yine dur dedik bu durdu diyelim ilişkinin tadı tuzu kalmaz üçünçü ihtimali de söylemek istiyorum dur dedik durdu zaman gecti seni sevdi cok sevdi dıyelım ama zamanında ayrılmak istiyorum dediği için kalp kırgınlığı kalır bardağı kırıp tamir etsen bile izi kalır uzun bir yorum oldu :)
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. Aşkımdan ölsem de dur gitme demem. Kalmak yerine gitmeyi seçen öyle ya da böyle beni yarı yolda bırakacaktır. Ona da dur demenin bir mantığı yok zaten ben gururlu adamım gitme demeyi gururuma yedirmem
Eskiden olsa o yukardakileri derdim ama bir noktadan sonra artık hissizleşiyosun sanırım. ya da bana öyle oldu. Gidene gel demiyorum sessizce bakıyorum. gitmesini izliyorum. gidiyo... sonra işte bulaşık filan yıkıyorum öyle yani
Ben ayrılmayı istemiyorsam nedenini sorarım benden kaynakliysa dikkat etmeye calisirim sonra da kendine iyi bak derim git demem çünkü gitmeyi göze almışsa dediklerim pekte bir şey ifade etmez
Durduk yere aramızda bir sorun olmadan bunu diyorsa gidebilir. Sorun varsa bunu çözmeye çalışırım. Hemen gitmesine izin verirsem muhtemelen hiç sevmemişimdir.
Ben sadece sevmiştim ama o arkadaşı olarak görmüş ama bir şekilde devam ettik hep duygularımı dile getiriyordum. Meğerse sevgilisi varmış ve benden tamamen gizlemiş bende hayatımdan anında çıkardım
ya ben git demem asla seviyor isem niye gurur yapıp git diyimki seviyosam adam akıllı gurursuz tüm benliğimle severim her zaman birdaha deneyelim derim sürekli ve gerçekten seviyosam peşini bırakmam o rahatsız oluyorum demediği sürece.
Gizli hayranınım Erisa madem tanıdın bari ifşa etme platonikte olsa kendi dünyamda sevmeye devam edim seni ayrıca şu ölüyü dirilten tatlı gülüşünle çektiğin resmini de profilinden kaldırırmısın
En İyi Cevaplar