Ailesiyle arası olmayan, düzeni, mutluluğu olmayan, tek çareyi evlenmekte arayan benim gibi biri var mı
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle hisseden insanlar var tabii ama burada biraz dikkat etmek gerekiyor Çünkü aileyle aranın kötü olması, evde huzur bulamamak ve hayatında düzen olmaması insanı evliliği bir çıkış kapısı gibi görmeye itebiliyor İnsan bir an önce kendi evine çıkmak, sevildiğini hissetmek, düzen kurmak ve huzurlu bir hayat yaşamak istiyor Ama evlilik gerçekten bütün sorunların çözümü olmayabilir hatta yanlış insanla yapılırsa şu anki sıkıntıların üstüne yenileri eklenebilir O yüzden evlenme isteğinin kendisi yanlış değil, hatta kendi düzenini ve aileni kurmayı istemen çok anlaşılır Sadece seni evlenmeye iten şeyin gerçekten sevdiğin ve güvendiğin biriyle hayat kurma isteği mi yoksa bulunduğun hayattan bir an önce kaçma isteği mi olduğunu ayırmak önemli Eğer ikinci taraf ağır basıyorsa sırf kurtulmak için evlenmek yerine önce kendi ayaklarının üzerinde durabileceğin bir düzen kurmaya çalışmak daha güvenli olur Çünkü insanın aradığı huzur sadece evlilikle değil, doğru insanla ve kendi kurduğu hayatla geliyor.
Evlenmek, kendi hayatını ve huzurlu alanını kurmak istemen çok insani bir duygu. Ancak aile evindeki krizlerden kaçmak için evliliği tek çare görmek bazen seni yanlış kararlara sürükleyebilir 🥺💖
Önce kendi içindeki o düzeni ve mutluluğu inşa etmelisin ki, hayatına girecek insan senin kaçış noktan değil, mutluluk ortağın olsun ✨ Sen kendi hayatının iplerini eline aldıkça doğru insan zaten seni bulacaktır ☕ Peki şu an seni kendi evini kurmaktan alıkoyan şey tam olarak ne? 💅
Cevap
1Cevap
Elektirik bocu anadın mı su bocu anadım Çöp va bimem ne va anadın mı
Hayır yok sırf evlenmek için evliliğe karşıyım
Bekarlık iyi güzel ya lazım değil evlilik
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?