Sevgilim benden sürekli para istiyor, kumar oynuyor; beni gerçekten seviyor mu yoksa sadece kullanıyor mu?

Sevgilim sanayide amcasının yanında çalışıyor, ben de çalışmıyorum, ailemin verdiği parayla geçiniyorum. Sevgilim 2-3 ay önce benden para istemeye başladı, ben de yok, sende varsa verir misin falan, ben sana geri vereceğim falan dedi, ben de elimden geldiği kadarıyla vermeye çalıştım. Geçen ay kumar oynadığını öğrendim ve bir sürü para kaybettiğini öğrendim. Bana söz verdi oynamayacağım falan diye, sonra oynadı, ben de saldım. Benden sürekli para istiyor, yok dediğimde babandan iste, abinden iste, annenden iste falan diye zor durumda bırakıyor. Bana bugün nakitin varsa karta yatır at dedi, ben de aşkım param yok, yemek yiyeceğim onunla da dedim. Yemek yedikten sonra para arttı mı diye sordu, dalga mı geçiyorsun dedim. Bu son 2 ayda ona 4500 TL göndermişim, 3000 TL hesap ödemişim ve aldığım hediyelerin toplamı da 3500 TL. Ondan ne gördüm peki, 1 adet kolye ve 2-3 çay parası. Tamam yok olabilir ama çalıştığı parayı tutabilir. Beni sevdiğini düşünmüyorum, kumar bağımlısı, yüzsüzlüğü ele aldı. Sizin düşünceleriniz neler?
Sevgilim benden sürekli para istiyor, kumar oynuyor; beni gerçekten seviyor mu yoksa sadece kullanıyor mu?