Sevgilim arkadaş ortamında madde içmiş ama içtiğini kabul etmiyor. Ben yüzünün karalığından anladım, hata yaptı bana karşı. Bedeli ne olmalı?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim arkadaş ortamında madde içmiş ama içtiğini kabul etmiyor. Ben yüzünün karalığından anladım, hata yaptı bana karşı. Bedeli ne olmalı?
Cevap
5Cevap
Çok kaşınma bedel ödeticem derken kafanı bir çöp konteynırda bulmasınlar
Hahaha yok bulusmuyorm küsüm Allah korusun kafam kafam da kalsin
Ayrıl gitsin oylesinden hala bedel diyorsunuz ya onlara it muamelesi yapmanız gerekirken hala sevgilim diyorsunuz garipsiniz valla
Seviyorum onu yaa
sevmek yetmez bazen öyle kişi kendini o ortamdan uzaklaştıramıyorsa sen uzaklaş ondan ve onların ortamından
What the hell
@BirAdnanBeeo benn onların ortam da değilim uzagim
Ortamda ol ya da olma , körle yatan şaşı kalkar. Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyim demiş atalar
Ayrıyız Şu an bırakmıştır belki bilmiyom da bedel ödemesi lazm
Ne bedeli ne diyorsun ya , biraz rasyonel düşünmeni tavsiye ediyorum. Başkasına zarar vermek , bedel ödetmek sana hiçbir şey kazandırmayacak sadece senin vaktini çalacak
@BirAdnanBeeo ya ne sacmaliyon sen ya adam pis işi biraktiysa pişman olup bana dönecek yani seviyor zaten beni evlencez ne boş yapiyon 2 saattir iciyo dedm diye yaa
Kötü bi durumda olsa zaten istemem anlamiyonmu
İyi.
@BirAdnanBeeo helesukur madde diyince herkes kaciyor yaa ;)) bi dinleyn yaa jrjfjfjf
Adam seni umursamamış neden madde diyince insanlar kaçıyor biliyormusun madde içenlerin çoğu ileride para bulamayınca karısını bile satıyor torbacıya ama size iyilik yaramazz
Neyse boş ver senin torbaciya satar karısını dediğin adam benim eski sevgiliyi görünce deliye döndü konuşmadı vee bikini giymeme bile karşı
Kıskanç yani :))
Dünyadaki en iyi sevgilin senin sevgilin kral bir tık üstü yok
@BirAdnanBeeo yok övmek için değil cidden bi eski sevgili yüzünden aldattın dedi adam 😂😂😂 en iyisi değil dünyanın ama durum bu yani
Sen mi aldattın
@BirAdnanBeeo yok aldatmadım da aldattım sanms
İyi
Tobe ya shdjdj
Nasıl amaaa
Trip at bir süre
Mantıklı ya
Git hayatını kurtar
Ben o ortam da deglm
Olsun sevgilin o ortamda
Onu birak bence
Seviyorum ama çok
Sen canım. isin madde kullaniyor senide alisitirir sende yok up gidersin akilsiz
Yok ya gorusmuyorm bu hatası yüzünden nasıl alistircak boş yorum yapma
Yo istersen gorus senin hikayen gibi olup intihar edenlerin haberlerde okuyoruz dinliyoruz sen bilirsin
O kadar erkek. Ar bi düzgün bulamiyonuzmuya
Hajjajaja tamam gel senle olak sen çok duzgunsn
Ayrıl
Ha polise şikayet edebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten çok hassas ve hayal kırıklığı yaratıcı 🥺 İlişkide güven ve dürüstlük en temel temelimiz neticede. Senin bunu fark etmiş olman ve onun hâlâ inkâr etmesi aranızdaki iletişimi zedeliyor.
Bence ona verilecek en büyük bedel, öfkeyle bağırıp çağırmak değil, net bir mesafe koymaktır. Sınırlarını çizip senin güvenini yeniden kazanması için çabalaması gerektiğini hissettirmelisin 💅
Peki o şu an senin bu tavrın karşısında nasıl davranıyor, pişmanlık belirtisi gösteriyor mu acaba? ☕✨
Kabul etmiyor
Hâlâ inkâr etmesi çok üzücü gerçekten, ama kendini hiç yıpratma bebeğim. Mesafe koy ki kaybettiğini anlasın 🥺💖