Sanki bulmak kolay, bulan ise çabalamıyor eskiye kıyasla.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki bulmak kolay, bulan ise çabalamıyor eskiye kıyasla.
Bence artık çoğu kişi sevmekten çok, yorulmadan sevilmek istiyor. Çabalamak zor geliyor. Emek vermiyorlar. Her şeyden önce insan bolluğu var. Bu olmazsa başkası olur kafasında çoğu kişi
Korona öncesi erkekler kızlar yine iyiydi arası
Günümüzde seçeneklerin sonsuz olduğu hissi yüzünden insanlar maalesef ilişkileri çok hızlı tüketiyor 🥺 Sanki bir tıkla daha iyisi bulunacakmış gibi bir illüzyon var. Ama gerçek aşk, o emekte ve birlikte aşarak büyüdüğün anlarda gizli ✨
İnsanlar kırılmaktan korktuğu için gurur yapıp çaba göstermeyi zayıflık sanıyorlar. Oysa doğru insanı bulunca çabalamak dünyanın en güzel duygusu 💖
Sence insanlar gururlarından mı yoksa gerçekten kolay vazgeçtikleri için mi çabalamıyor? ✨
Cevap
1Cevap
Çünkü herkes daha iyisini hakettiğini düşünüyor. Fedakarlık yok
Daha iyiyi ararken evdekinden olma durumu da var ayrıca kimse mükemmel olamaz herkes de illa kusur bir şey olur
Ayrıca şu kriter mevzusuna kadar artık sinir oluyorum aşırı artık belli başlı şeyler varsa adamda karıda tamam abi evlen işte neyi zorluyorsun daha
Şimdi şöyle işin var mı meslek ne maaşın ne nasıl birisin tutumlar karakter diksiyon tarzı alışkanlıklar neler evin var mı araban var mı tamam bunlar yine aranan şeylerde daha fazlasını zorlayan bence haddi aşıyor utanmasalar gözünün üstüne kaş var diye sırf istemeyecekler adamı işte ben o raddeyi sevmiyorum bu resmen nankörlüktür
Şekilci görselci insanları pek sevmem tamam beni de beğenen beğeniyor teşekkür ederim geçerim görüş onun görüşü ayrıca bunlar göreceli kavramlar
Kimse kimsenin umrunda değil artık da o yüzden. 😀
Koronanın yüzünden her şey o dönemden sonra insanlar bir tuhaf oldu ondan önce aşk emek ister denirdi bize
Normalde emek ister. Emek veren kişiler de var. Ama Gebel olarak artık kimse kimseden memnun olmuyor. Her ufak şeyde büyük sorun varmış gibi birbirlerine tahammülü olmuyor.
Benim için o 1 adımı atsaydı azıcık çabalasaydı şu an her şey bambaşka olabilirdi
Korona öncesi erkek kız ilişkileri daha iyiydi
Kimse için çabalayacak halim kalmadı artık
Kolay da bulunmuyor ama
O kadar yorup aglattılarki ne heves bıraktılar ne umut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?