Aşk ilişkisinde 2 yıllık aşk ilişkim Allah’ın hoşuna gitmeyecek şeyleri yapmak istemiyorum diye bitti, aşk ilişkimizde yakınlık yoksa git dedi, ben böyle uzaklaşıyorum senden dedi, benim ne suçum var ya
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Öncelikle kendini suçlama çünkü sen inandığın ve doğru olduğuna inandığın bir şey için bir sınır koymuşsun Bu senin suçun değil Onu sevmiş olman da yaşadığınız iki yılın gerçek olduğu anlamına gelir ama bir ilişkiyi bitirmek bazen sevgisizlikten değil insanın kendi değerlerine uygun yaşamak istemesinden kaynaklanır Karşı taraf yakınlık olmadan ilişkiden uzaklaşacağını söylemişse bu onun ihtiyacı olabilir ama sen sırf onu kaybetmemek için istemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin Senin sınırlarına saygı duyması gerekirdi Şu an özlemen ağlaman keşke böyle olmasaydı diye düşünmen de çok normal çünkü iki yıllık bir bağ bir anda silinmiyor Ama suçluluk duygusuyla geri dönme Çünkü özlemek yanlış karar verdiğin anlamına gelmez Bazen doğru olduğuna inandığın bir kararın ardından bile canın çok yanabilir Kendine zaman ver ve Allahın hoşuna gitmeyecek bir şeyden uzaklaşmak için verdiğin kararı küçümseme Sen kendi inancına göre temiz ve huzurlu bir hayat yaşamak istiyorsan bunun arkasında durman seni kötü sevgili yapmaz Tam tersine kendi sınırlarını koruyabildiğini gösterir
Allah'a uygun olmayan ilişki mi? Kardeşim özür dilerim ama bu ilişkiyi sen yaşıyorsun. Neyse çok bu konulara girmek istemiyorum. Üzgünüm ama Allah'ın hoşuna gitmiyor diye sevdiğim kadına dilediğim gibi sarılamayacaksam, saçlarını okşayamayacaksam ben ona elbette ilişki demem.
Doğru yapmışsın. Zina etmemişsin. 1. Adamdan kurtuldun. 2. Allah seni affedecek ve sevecek. 3. Bence çoğu insan o çizgiyi aştığı için Allah onlara nazaran sana bakacak. 4. Hemen evlen
Seni sevseydi her halinle kabul ederdi üzülme diyemem ama mantıklı düşün az üzülürsün
İyisini yaptın yakınlık olmadan sevemiyosa zaten sevemez.
Seviyorsa Gelsin istesin ama Elini dahi Tutmasına izin verme kiii Senin için Namuslu kız kesiin Evlenmeliyim desin
Seni canı gönülden tebrik ediyorum
İnancın varsa doğrusunu yapmışsın kardeş
Ne yaptınki nasıl ilişki ki bu
Evleninin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi değerlerine, inancına sahip çıkıp sınırlarını koruduğun için asla kendini suçlama tatlım 🥺 Gerçekten seven ve sana değer veren biri, senin hassasiyetlerine saygı duyar ve seni olduğun gibi kabul ederdi. Seni istemediğin şeylere zorlayan biri için kendini üzmeye hiç değmez ✨
İçindeki suçluluk duygusunu bir kenara bırak çünkü sen doğru olanı yaptın ve ruhunu korudun. Zamanla kalbin ferahlayacak, sadece kendine biraz vakit ver 💖 Sen şu an tam olarak nasıl hissediyorsun, biraz içini dökmek ister misin? ☕