Sevgilim vefat edeli 1.5 yıl oldu ve açıkçası kimseyle bir ilişki istemedim. Benim tercihimdi ve 1.5 yıldır da flört vb hiçbir şey olmadı. Amcasının dükkanında çalışan bir çocuk vardı, o yaşarken de fark etmiştim çocuğu hatta ona da demiştim. Benziyor diye kabul etmişti. Neyse, vefat ettikten sonra bu çocuk aklıma gelmedi hiç, varlığını biliyordum ama ilgimi de çekmedi. Daha sonra bir gün tesadüfen reelsini gördüm, o an o benzerlik bir şekilde dikkatimi çekti. Daha sonra dükkanın önünden geçmeler oldu, yanlış hissettirdi ama bir şey de yapmıyordum sonuçta. Nasıl desem, bir eşya bir kitap hatırlatır ya hani, o da bana sevgilimi hatırlatan bir hatırlatıcı gibiydi. Çocuktan hoşlanmadığıma eminim ama bir şekilde sanırım ilgisini de istiyorum, yani beni güzel buluyor mu diye merak veya bana yazmak istemesini istiyorum sanırım. Bu düşünce yanlış geliyor ve kafamdan atmak istiyorum. Ama o benzerlik garip şekilde beni çekiyor. Huyu suyu nasıldır, huyu da benzer mi vb gibi. Diğer yandan sanki sevgilimin fotoğraflarının canlanmış hali gibi de bir yandan gözümde. Ben bugün dükkana gittim kalem almak için, sonra kasanın orada, kasa da masa gibi bir yer, çantayı açmak için teli koydum ve telde vefat eden sevgilimin fotosu vardı, bunu bilerek yaptım ama sonra pişman oldum çocuk o sırada dibimdeydi. Görsün istedim ama sonra saçma geldi. Ve çocuk yanımda olunca heyecan yaptım. Açıkçası o heyecanı istemiyorum, heyecan beni de kötü hissettirdi. Sevgilim öldükten sonra aşk meşk işlerini kafamda bitirdim. Dahası da hadi sözümüzü bozduk diyelim, o kişi bu çocuk olamaz ve olmamalı. Artık sanırım oradan geçmeyeceğim ve dükkana girmeyeceğim ama kafamda dönüp duruyor telefon konusu özellikle ama o an mantıklı gelmişti.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer