Platonik olarak hoşlandığım bir çocuğun çok yakını vefat etmiş dün. Ve çocuk beni tanımadığı için baş sağlığı bile dileyemedim. Sizce ne yapmalıyım?

Ben bir çocuktan platonik olarak hoşlanıyorum. Ama beni bir kere bile görmedi tabi bende onu hiç görmedim. Sosyal medya hesaplarından öğrendim çocuğun çok sevdiği bir yakını vefat etmiş. Çocuk kelimenin tam anlamıyla yıkılmış. Ve ben bir baş sağlıyı bile dileyemiyorum çünkü beni tanımıyor yani sen kimsin derse ne diyecem onu bile bilmiyom. Neyse tek tesellim yazdığı yazının altına 250 den fazla yorum gelmiş "işte ne zaman istersen bana anlatabilirsin çok üzüldüm benim kapım biliyorsun sana açık kardeşim" falan yazıyor. Yani yalnız kalmadığı kesin ama bende bişeyler yapmak istiyorum. Telefon numarası ev adresi falan elimde her türlü bilgi var ama arasam bile o beni tanımıyacak off ne diyecem ne yapacam yardım edin lütfen
Platonik olarak hoşlandığım bir çocuğun çok yakını vefat etmiş dün. Ve çocuk beni tanımadığı için baş sağlığı bile dileyemedim. Sizce ne yapmalıyım?