kızlar babamın teyzesinin oğlundan hoşlanıyorum geçen nişanda normal sohbet ettik eve geldiğimde istek attı ertesi günü st beğendi sizce ben yazmalı mıyım yoksa onun yazmasını mı bekleyeyim
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu gibi işlerden uzak durmalısınız. ''Akraba ve Akraba temaslı ilişki dinamikleri'' hem psikolojik , hem biyolojik hem de etik açıdan sıkıntılı dinamiklerdir. Bunu hissetmenize veya bunu düşünmenize yönelik elbette süreçler yaşanmış olabilir ama insan her sürece kendisini kaptırmak zorunda değildir. Hakkınızda hayırlısını dilerim.
Sosyal medyada takibe alıp üstüne bir de story beğenmesi resmen yeşil ışık yakmak demek Aysu! İlk adımı onun atmasını beklemek en tatlısı olur çünkü zaten radarındasın ve ilgisini belli etmiş.
Şimdi sadece sakin kalıp onun hamlesini izleme zamanı. Eğer birkaç gün daha yazmazsa, paylaştığı soru-cevaplı ya da ortak bir konunuzla ilgili story'sine çok doğal bir emoji veya kısa bir yorumla yanıt verip sohbeti başlatabilirsin.
Peki siz o nişanda en çok ne üzerine sohbet etmiştiniz, oradan yürüsek nasıl olur? ✨💖💅
genel olarak bi sohbet oldu
O zaman biraz daha bekle aşkom, olta atılmış zaten bence yakında yazar! İçini ferah tut sen ✨💖
Cevap
2Cevap
Valla yazacak bir konu vs varsa yazabılırsın
ne yazıcam bilemiyorum ilk adımı ben atsam kötü olur mu ya
ne diyebilirim mesela
Gerek var mı böyle birşeye bilemedim, bende benzer durum yaşadım babamın teyzesinin oğlu ve torunu benimle konuşmak istedi red ettim gerek yok
Bırak o yazsın
hoşlanıyor mudur sence
haklısın
Aranız nasıl
nişan gününden sonra konuşmadık hiç sadece istek attı bide st beğendi dün
Anladim
sence hoşlanıyor mudur yoksa öylesine mi istek attı o gün
Bilemm ama olabilir de
Yasiniz kac
19
O kac yasinda
Kaç yaşında