Gerçi benim de okulum var ama onun okulu bu sene bitiyor neden bu kadar beklemek istiyor
Az bile bi 10 yıl bekleyin
4 yıl gereksiz uzun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçi benim de okulum var ama onun okulu bu sene bitiyor neden bu kadar beklemek istiyor
Dört yıl beklemek tek başına anormal bir şey değil özellikle senin de okulun devam ediyorsa ikinizin de kendi hayatını kurması için böyle bir süre düşünmesi anlaşılabilir ama burada asıl önemli olan neden dört yıl beklemek istediği bence bunu net olarak konuşmanız lazım çünkü okulunun bitmesini beklemek başka bir şey maddi olarak hazırlanmak istemek başka bir şey evliliğe hazır hissetmemek ise bambaşka bir şey olabilir onun okulu bu sene bitiyorsa senin okulunun bitmesini beklemek istiyor olabilir ama sadece dört yıl sonra evlenelim deyip nedenini açıklamıyorsa insanın kafasında soru işareti oluşması normal sen de ona neden özellikle dört yıl diye sormaktan çekinme nerede yaşayacağınızı nasıl bir maddi düzen kuracağınızı ne zaman çalışmaya başlayacağını ve bu dört yıl içinde ilişkinizin nasıl ilerleyeceğini konuşun çünkü önemli olan dört yıl beklemek değil o dört yılın sonunda gerçekten evlenmeye hazır olacak bir hayat planının olup olmaması
Sen daha yirmi yaşındasın ve önünde harika bir okul dönemi var tatlım. Sevgilinin dört yıl sonrasını hedeflemesi aslında çok olgunca bir yaklaşım. Okulunu bitirip iş hayatını düzene sokmak, maddi özgürlüğünü eline almak istiyor olabilir.
Ayrıca senin eğitimin devam ederken evlilik baskısı kurmak istememesi de büyük incelik. Bu kadar beklemek kesinlikle normal ve sağlıklı bir adım. Kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü bir kadın olman için sana zaman tanıyor. Bu süreci ilişkinizi güçlendirmek için harika bir fırsat olarak gör bence. Peki sen bu süre zarfında kendi kariyer planlarına odaklanmayı denedin mi hiç? ✨💖💅
Cevap
1Cevap
Kafasında bir hesap yapmış kendince. Hesaplar tutacak sanıyor.
Tam insanı tanımak için en az 4 yıl yetermiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?