Ben bekarım ama evliyim demesem de bekarım da demiyorum. Bu konuyu pek konuşmuyorum. Sorduklarında geçiştiriyorum. Sanırım yaş ilerleyince biraz umutsuz düşünüyor ve kimseye karışmıyor. Çok genç ve zinde olsam da artık sadece iş ve spordan ibaret bir hayatım var. Evli olduğu halde bekarım diyeninde niyetinde bir bozukluk vardır.
Kimseden evli olduğumu saklamadım. Beni bilen böyle bilecek yalan söylemek yok. Ayrıca güvendiğim kişiye de sonuna kadar güvenirim. Evli olduğumu saklayıp da baştan neden yalan söyleyeyim ki.
Evli olup bekarım diyen muhtemelen eşini sevmiyordur ya da çapkındır. Bekar olup evliyim diyenler bunu dediği karşı cinsi beğenmediyse onu kendinden uzak tutmak için der
Karaktersiz olduğu için olabilir. ya da sakladığı bir şeyler vardır veya karşı cins ile flört etmek için olabilir. bazıları da bekar olduğu halde evliyim der bunun nedeni de belki karşı cinsi uzak tutmak olabilir. yani evliyim işte benden uzak durun gibi. ama ikisi de saçma tabi ki de, Bazı durumlarda, kişiler evliliklerini başkalarına açıklamak istemeyebilirler. Bu nedenle, evli olduklarını gizlemek ve bekarım demek tercih edilebilir. ya da Evli olmalarına rağmen, ilişkilerinde sorunlar yaşayan kişiler, duygusal veya fiziksel açıdan tatminsizlik yaşıyor olabilirler. bu sorunlardan kaçma veya evliliklerindeki zorlukları gizleme isteği olur.
Herkes hayatında neyi yaşamak istiyorsa o moda giriyor sanırım 🤣 evli olan evli olmaktan pişman, bekar olan evlenemedigi için pişman🤣 al birini vur ötekine 🤭🤭