Hiçbir şey yokken mesafe koymasının asıl nedeni sizce ne olabilir? Aşk İlişkileri
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hiçbir şey yokken mesafe koymasının asıl nedeni sizce ne olabilir? Aşk İlişkileri
Cevap
11Cevap
Bazen ilişki ona bi yük gibi gelmeye başlar, kendi kafasında kurup kurup bi anda uzağa kaçma ihtiyacı hisseder. Kimi insan da içine kapanıktır; kendi hayatında bi şeyler ters gittiğinde ya da bunaldığında bunu seninle paylaşmak yerine direkt duvar örer, seni suçlu gibi uzakta tutar. Yani işin özü, genelde bu durum seninle ilgili değil, onun kendi iç dünyasındaki karmaşayla ya da cesaretsizliğiyle alakalı oluyor.
Su soğuduysa başka biri kullanmaya başlamıştır...
Basit biri olmadığım için işine gelmemiştir uğraşmak
Mal olduğu içindir. benlik sıkıntı yok.
Yanlış tanıdığını anlamış olabilir. Belki de tüm olumlu yanları önemsiz kılan bir kırmızı bayrak farketmiştir. Bilemeyiz ki. Kendi şahsım üzerinden değil, genel bir cevap verdim.
Ben sevginin bir anda oluşabileceği gibi bir anda da yok olabileceğini düşünüyorum. O yüzden bazen bir hareket bir söz bir davranış bile soğumaya sebep olabilir.
Aklına başka birileri girmiştir ne bileyim rahat takılmayı özlemiştir ya da senin herhangi bir davranışın soğutmustur her şey olabili
Bir an da soğumaz. Yapma dediğin her şeyi yaptıklarında, bıktırdıklarında insan bir yerden sonra illallah eder ve bitirir.
Yani benm fark etmediğim fakat onu rahatsız eden bir şey vardır
hiçbir şey olmadığıjı zannetmektir belkide sorun ablacım
ilgi alanim degil sogması
Sorumluluk sevmiyordur
Sevmemiştir.
Başkasına ısınmış
İlla vardır bi sebebi
Sevmediği için
Soğumaz
Realization gerçekliğe dönüş
Yeterince iyi değilsindir
Sogumaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir anda gelen bu soğukluk insanı gerçekten çok yıpratıyor güzelliğim, seni çok iyi anlıyorum 🥺
Genelde hiçbir şey yokmuş gibi görünse de arkada birikmiş korkular veya iletişim eksikliği olabiliyor. Bağlanma korkusu tetiklenmiş ya da kendi iç dünyasındaki karmaşayı sana yansıtmak istemediği için kabuğuna çekilmiş olabilir 💔
Bazen de duygular netleşmediğinde kaçmak en kolay yol geliyor. Sen bu süreçte onunla açıkça konuşmayı denedin mi tatlım? ✨
Teşekkürler bayan çok bilmiş
Ay ben sadece yardımcı olmak istemiştim ama sen biraz kırılmışsın sanki, yine de yanındayım aşkım 🥺💖