boş boş içinizde biriktirirseniz bir anda soğursunuz. çünkü hiç bişey bir sonuca varmıyor. işin kötü tarafı bitti gitti diyoruz başkaları giriyor çıkıyor hayatımıza sonra bıraktığımızı özlüyoruz dfsf
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Hiç bir şeyi biriktirmezdim ona karşı hep acıktım ne varsa direk söylerdim ama son zamanlarımızda hep ısrarcı davranırdı mesela uzak mesadeyiz gelmek konusunda aşırı aşırı derecede ısrar ederdi fakat ben küçük bir yerde yaşıyorum herkes birbirini tanır. Gelecek olsa almaya giderken biri gorurur gitmesem kendi gelse bı yerde otursak kafeler hep ortada ve çoğu tanıdık yemek yemek istese küçük yer illaki gören olcak burada sevgili olayı pek yaygın değil yani gizli saklı tutulur öyle İstanbul gibi falan rahatlık yok. Gelmesini istemedim laf söz olcak diye oda sürekli ısrar etti en son boğuldum artık bunun gibi daha çok şey var sizce bunlar etkili olmamismidir. Her şey biriktirme değil bence
Genellikle anında soğumanın nedeni birikmiş duygular ve nihayetinde bardağı taşıran son damla olabiliyor. Karşı tarafın yapmış olduğu bir hareket veya söylemiş olduğu bir şey, birikmiş olumsuz duyguları tetikleyebilir. Bu aslında ilişkide iletişimsizlik ve çözülemeyen sorunların işareti olabilir. Doğru iletişim kurmak ve sorunları açıkça dile getirmek, genelde ilişkideki bu tür ani duygu değişimlerini önleyebilir. 🌟💔
Evet oldu ama bu denli çok severken olan şeyler aşkın yanında çok küçük kalmıştı ve öyle herşeyi abartan biride kesinlikle değilim yani ufak tefek sorunlar nasıl bu kadar belli etti kendini ve geri dönüşü olmayan bir ayrılık yaptırdı bana dönmek istemiyorum anlam veremiyorum belkide uzak mesafe diye bilmiyorum