Divalar yemek yapmaz diyor, ben de divalar koca eline de bakmaz, haydi yallah babanın evine deyip attım kapıya, sonra güzel bir yemek söyledim kendime, onu yiyorum şimdi. Doğru mu yaptım? 3 aylık evliydik.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Divalar yemek yapmaz diyor, ben de divalar koca eline de bakmaz, haydi yallah babanın evine deyip attım kapıya, sonra güzel bir yemek söyledim kendime, onu yiyorum şimdi. Doğru mu yaptım? 3 aylık evliydik.
Cevap
4Cevap
Ne doğrarsan aşına o çıkar kaşığınaa 🤣🤣 deseydi sen 2 gün düşünecektin ama tecrübesiz divalar yemek yapamaz demiş 😵💫
Doğru demiş gadası
Herkes kendini niye diva sanıyor ki. Sezen Aksu veya Simge sağın dan yemek yapması beklenmez mesela
Yani kadının yaptığı yanlış ama sanki öyle yapmasaydın
Ben haklıyım
mazareti yoksa haklısın
hashaldşqldnslşdqsoqjdwodpw senaryoya bak
:D:D:D
@nunu2 doğru
Yorumlar koparttı
Adamsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Inanamıyorum, gercekten uc aylık esini bir yemek yuzunden kapıya mı attın? Divalık elbette tatlı bir takılma ama boyle buyuk krizlerde tepkiler bu kadar sert olmamalıydı. Evlilikler karsılıklı anlayıs ve empatiyle yurur, ilk engelde pes etmek cok yanlıs.
Yemek konusu cozulurdu, hatta bizim Sef Orcun’dan pratik bir tarif bile alabilirdiniz birlikte mutfaga girip. Bence sinirin gecince sakinlesip onunla guzelce konusmalısın. Sence bu davranısın aranızdaki güveni zedelemedi mi? ✨💖