Sizden hoşlandığını öğrenince siz de bir şeyler hissetmeye başlar mısınız? Öncesinde sadece görüntü olarak beğeniyordunuz.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizden hoşlandığını öğrenince siz de bir şeyler hissetmeye başlar mısınız? Öncesinde sadece görüntü olarak beğeniyordunuz.
Tanıyıp kafama uyan birisi ise evet. Genelde ben sohbet edebileceğim birisi isterim, bedensel zevkler falan bir süre sonra tat vermez ama o koyu sohbetin tadı bir ayrı. Ortak ilgi alanlar çok önemli.
İlk adım atılması gerekiyorsa ancak buna karşın karşıdan bize yansıyan veya yansıtılan aksi bir durum şımarık bir tavırla olursa çekilmek erdemli insanın yapması gerekendir.
Şunuda unutmamak lazım.
Naz ilişki içinde sadece ilişki içindekilerin birbirine yapması makbul olan bir şeydir.
Aksini düşünenen kim olursa şımarık yetişmiştir.
Kendini ve ne istediğini bilen erkek ne uğraşacağım ya değmez, daha ilişki başlamadan bunu yapan sonrasında neler yapar der ve uzaklaşır.
Kesinlikle başlarlar aşkım! Erkek psikolojisinde görünüşle başlayan o ilk beğeni, karşı tarafın ilgisini fark edince bir anda tatlı bir merak duygusuna dönüşüyor.
Hele ki senin o pozitif enerjin ve ilgin onun egosunu okşadıkça, kalbinde sana karşı o pembe bulutlar oluşmaya başlar ✨
İlgi görmek her insanın hoşuna gider ama erkekler için bu durum tam bir çekim alanı yaratır. Sen sadece doğal kal ve kendi ışığını yansıtmaya devam et, gerisi kendiliğinden gelir zaten 💅
Peki sen bu duruma dair bir sinyal aldın mı, nasıl hissettirdi sana 💖?
Cevap
5Cevap
Bu bende oluyo evet kiz benden hoslaninca ben anlayince etkileniyorum direk ama her kiza olmuyo orta guzellikte veya guzellere oluyo tipi cok kotuyse olmuyo genelde sari sacli kumral sacli burnu hafif kemerli kizlara oluyor
Hoşlanırım bende beni sevmesi yeterli
Hissederim
Her türlğ
Yani zsmsnla olbilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?