Bunu bir erkek arkadaşımdan duydum " Bir kadının teması bir erkeği aşık etmeye yetebilir" dedi, bu doğru mu?Elini tutuşu ya da sarılışı vs, Bunun sizi bir kadına aşık edebilecek bir şey olduğunu söyleyebilir misiniz? #Kızlar siz ne düşünüyorsunuz?
Beyler, bir kadının dokunuşu sizi ona aşık eder mi?
Kadınlar, pek çok duygularını olduğu gibi aşklarını da coşkuyla yaşamayı tercih eder. Bu sebeple de aşık bir kadının vücut dili, duyguları hakkında pek çok ipucu verir. Eğer karşındaki kadın seni gördüğü zaman her zamankinden farklı gülümsüyor, sen ortama girdiğin an her şeyi bırakıp bütün ilgisini sana yöneltiyorsa umut var demektirKadınların oturma pozisyonları da karşılarındaki kişiler hakkındaki hislerini açıkça ifade eder. Bu durum yalnızca flörtte değil, arkadaşlık ilişkilerinde de önemli bir kriterdir. Eğer karşındaki kadın seninle konuşurken vücudunu sana doğru çeviriyor ve özellikle ayağını sana doğru uzatıyorsa kesinlikle ilgi alanında olduğun söylenebilir. Kadınların büyük bir bölümü, sevmedikleri ve hoşlanmadıkları kişilerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışır ve bu sebeple de karşılıklı otururken dahi vücutlarını sevmedikleri kişinin aksi yönüne çevirme eğilimi gösterir. Bu sebeple de bütün vücuduyla sana bakan bir kadın, her zaman iyiye işarettir. Tabii unutmaman gereken bir detay var: Bu ilginin arkadaşça olup olmadığına dikkat etmen gerekir. Kadınların önemli bir bölümü, hoşlandıkları kişiyle konuşurken saçlarıyla her zamankinden daha fazla oynar. Bunun en büyük sebebi, kadınların saçlarına büyük önem vermesi ve aşık oldukları kişiyle konuşurken güzel görünmek istemeleridir. Bu sebeple karşındaki kadın seni gördüğü an saçlarını düzeltmeye başlıyor, seninle sohbet ederken bir tutam saçını parmağında sarmaktan ya da okşamaktan vazgeçemiyorsa o zaman hayallerinin peşinden koşmak için harekete rahatlıkla geçebilirsin. Kadınlarda beden dili, kolların pozisyonuyla da kolaylıkla okunabilir. Duygularını takip etme konusunda son derece net olan kadınlar, hoşlanmadıkları kişilerle karşılaştıklarında sıklıkla kendilerini korumak için kollarını göğüslerinde çaprazlar. Eğer bir kadın bir erkekle konuşurken kollarını göğsünde bağlı halde tutuyorsa, hele bir de ayak tabanını karşısındaki kişiye doğru kaldırıyorsa durumun pek parlak olmadığı açıkça söylenebilir. Hoşlandığın kadının kolları açıksa ve hatta konuşurken, gülerken eline ve omzuna hafifçe dokunuyorsa kendi masalını yazmanın vakti geldi demektir
Kadınların önemli bir bölümü, hoşlandıkları kişiyle konuşurken saçlarıyla her zamankinden daha fazla oynar. Bunun en büyük sebebi, kadınların saçlarına büyük önem vermesi ve aşık oldukları kişiyle konuşurken güzel görünmek istemeleridir. Bu sebeple karşındaki kadın seni gördüğü an saçlarını düzeltmeye başlıyor, seninle sohbet ederken bir tutam saçını parmağında sarmaktan ya da okşamaktan vazgeçemiyorsa o zaman hayallerinin peşinden koşmak için harekete rahatlıkla geçebilirsin.
Kadınlarda beden dili, kolların pozisyonuyla da kolaylıkla okunabilir. Duygularını takip etme konusunda son derece net olan kadınlar, hoşlanmadıkları kişilerle karşılaştıklarında sıklıkla kendilerini korumak için kollarını göğüslerinde çaprazlar. Eğer bir kadın bir erkekle konuşurken kollarını göğsünde bağlı halde tutuyorsa, hele bir de ayak tabanını karşısındaki kişiye doğru kaldırıyorsa durumun pek parlak olmadığı açıkça söylenebilir. Hoşlandığın kadının kolları açıksa ve hatta konuşurken, gülerken eline ve omzuna hafifçe dokunuyorsa kendi masalını yazmanın vakti geldi demektir!
zaten o kadından etkilenmişse ve hoşlanıyorsa evet o temas o duyguları dahada ileri götürür.. ama böyle bir durum yoksa sabahtan akşama kadar dokunsun veya sarılsın kadın, bana mısın demez. ki rahatsızlık bile verir o temas. tamam erkek olabilirim ama bana temaseden her kadına aşık olacağım diye bir şey de yok . erkekler kadınlara düşkündür tamam ama , o kadar da değil.. her saçını sallayan her gözkırpan her gülümseyen veya öpen , sarılan temas eden kadına dabu sebeple aşık olacak halimiz yok. yani o derece zavallı da değiliz. zaten o kadına aşık olma yoluna girdiysek o zaman tamam, kabul
@anlasamsoylerımya erkeğin karakterine ve bu iki kişinin tanışıklık veya diyalog durumuna göre değişir. erkek genellikle bakar... bakar... bakarrr. sürekli sana bakarken yakalarsın , utangaç olanlar hemen gözlerini kaçırır yakalanınca.. veya sürekli gözgöze gelmeler diyelim.. kimisi de gözünün içine bakar ısrarla.. ve bu erkek bir şekilde senin yakın çevrende dolanır durur.. seninle aynı ortamdayken , senin dikkatini çekmek adına yüksek sesle konuşabilir , yüksek sesle kahkaha atabilir , enteresan hal ve hareketler içine girerek , senin dikkatini çekmeye çalışabilir.. veya yakınındaysa, bir şekilde seninle muhatap olmaya çalışacaktır. bir şey anlattığında, senin tepkilerine dikkat edecektir. sık sık senin gözlerine bakarak söyleyecektir.. sana yakın duracaktır elinden geldiğince.. sana sık sık sorular soracaktır.. veya , bir bahaneyle sana dokunacaktır illa ki.. ya omzuna dokunacaktır , ya saçına.. bir şekilde sana temas edecektir.. instagramdan ekleyecek fotolarını beğenecektir. veya whatsap ını isteyip bir şekilde sana yazacaktır.. sohbetiniz varsa zaten buralarda, özellikle geceleri sık sık yazmaya başlayacaktır. bekletmeden cevap verecektir. ve gece geç saatlere kadar uzamaya başlayacaktır bu sohbetler.. ilgisi senin üzerinde olacaktır.. seninle ilgili ayrıntılara dikkat edecektir.. saçını boyadığında hemen fark edecektir.. parfümünü soracaktır vs. ufak ufak iltifatlar başlayacaktır.. bu ekstra ilgi mutlaka senin dikkatini çekecektir. uzağındaki biriyse sürekli sana bakması ve sık sık onunla karşılaşman... yakınındaki biriyse de , sürekli senin çevrende dolanıp seninle ilgilenmesi , bahaneyle sana dokunması , sana sürekli yazmaya ve like lamaya başlaması veya duruma göre seninle uğraşmaya başlaması bile olabilir..
@anlasamsoylerımya... mesela ilkokulda hasan benim saçımı çekttiiii şikayeti olur sık sık.. emin olun , hasan ufak ufak karşı cinsle ilgilenmeye başlamış ve kızımıza ilgisini onun saçını çekerek göstermiştir.. bazı karakterler büyüyünce de bu şekilde davranır. flört etmeyi bilmiyordur.. seninle uğraşmaya başlar.. sana su atar , saçını çeker , seni kızdıracak şeyler yapar falan falan.. ortada normal olmayan bir yaklaşım olduğunu illa ki fark edersin.. mesela ben kendimi ele alayım.. benim tarzım nedir... uzağındaysam kızın.. bakmaya başlarım.. ta ki kız o bir çift gözü fark edene kadar, ki sokakta her gören erkeğin kızlara göz süzmesinden çok daha farklı ve ısrarcı olur bakışlarım.. mutlaka fark eder kız.. bu adam eni konu bana bakıyor der.. dikkatini öyle çekerim.. veya... yakınımdaysa , sanırım bir bahaneyle saçlarına dokunurum.. kokusunu överim.. erkekler ilgilendikleri bir kızın nasıl koktuğuna çok dikkat eder. hergün kullandığın parfümden farklı bir parfüm sık.. bunu fark edecektir mesela.. ve ne yaparım.. yazmaya başlarım whatsapptan falan... bu benim tarzımdır. diğer erkekler de daha değişik olabilir. ama illa fark edeceksindir. bu adam bana herkesten farklı davranıyor.. ve herkese davrandığı gibi davranmıyor diyeceksindir..
Bazen bir kadın giriyor hayatına elin ayağına dolaşıyor ya işte o heyecanla yaptığı çoğu hareket erkeği içten içe eritiyor. Misal yolda yürürken ellerin çarpışması sonucu el tutuşmak , yolda yürürken omza girip yaslanmak , bir yerde otururken başını omza koymak ya da göz göze bakışırken elini saçıma atıp yüz incelemesi düşürülen hareketlerden olabilir. Kendime göre yorumladım ama.
@PiLLy_BheBek bir başkası söyleyince inanasım gelmiyor. :D Gerçekten aşk adamı mıyım? :D :D @Akrep-Bir_Adam ama güzel olmuş ha ben çeksem 5 T'nı alırdım. :D
@naz503 Bana sorma artık. Bende kıskançlık diye bir kelime yok :D İkizler için pek duygu olasılığı da yok. Nadir yani, birisi aklımı başımdan alacak duvardan duvara falan vuracak :D
Erkekler biz kadınlar kadar hızlı duygu üretebilen varlıklar değiller. Belki bir dokunuş bile kadını büyülemeye yetebilir, ama erkekler o kadar hızlı yükselmez. O dokunuşun etkisiyle şefkat ve huzurda bir araya gelince erkek belki bağlanabilir, hoşlanabilir ama aşk çok farklı bir şey.
Sen egon tavan olduğu için zannedersem soruma gelmezsin hiçte. Ben gelirim umursamam hiç denk gelince. Cvp, bu her Kişi de değişir, bazısı ayran gönüllü olur, bazısı sabit.. Aşkta kimse kınanmaz. Hasılı aşk için tahir de zührede olmak ayıp değil Aşk için ölmekte ayıp değil
Ağrıyan saçların beni egolu ilan etti öyle mi") Ön yargılarından sıyrılmaya bak bence, ben eig seçildiğim sorularda teşekkür yazmayı pek sevmem genelde, görüşün akışını bozuyor bunun yerine soruyu beğenirim Neyse keyifli geceler 🍸
Oo ne laf vurdun ya, hançer gibi. Ortadan ikiye bölündüm sanki. Kırmak değil asla muradın seni yeşil gözlü. Öyle esiyor bende bazen celal rüzgarı. Gelsen de gelmesen de, bilsen de bilmesen de sen canım, kanımsın. Ben kanım için ölürüm bile. Keyif ise eşekler de olur. Hayr olsun gecen
Hayır edemez ne güzellik nede dokunuş insan tanıdıkça aşık olur mesela benim sevgilim çok güzel değil ama beni dünyanın en mutlu erkeği ediyor ve beni çok seviyor bende onu seviyorum kızda beni ona aşık eden başka bişey var bu kişiden kişiye değişir ben masumluğuna romantikliğine merhametine ilgisine aşık oldum yarım kaldığım diğer yanımı tamamlıyor onu çok seviyorum iyiki benim hayatımda güzel sevdiğim 😊❤️🤗
bazen bakışları bile yeter.. sadece gülümsemesi.. o kadar sıcak ve içten gelirki.. bir an gelir.. bambaşka biri gibi olursun... .. yanii o kişinin bir dokunuşu öyle derin ve içten bir iz bırakır ki asla kaybolmaz.. eroşun okunu yiyoruz daha ne olsun :D
Bir kadının değil de, istediğim kadın dokunursa belki beni etkiler.. İsteyerek ya da istemeden Elime, koluma dokunması yeterli dır. En basidin den. Çünkü her kadın aynı duyguyu hissettiremez. Aşık etmeye yetmez ama onu etkileyebilir. dokunuşuyla, sesiyle, fiziğiyle ve zekasıyla..
Bedenlerde ki yaşam elektriği bazen çok etkin şerare yapar.. Beğenilen bir kadının teması, tutuşu ve hatta nefesi erkeği çarpar ve aşık eder..Çünkü hep söylüyorum bakımlı, temiz, kültürlü ve kişilikli bir kadın bir tanrıça gibidir...
Erkekler daha görsellik odaklı ancak deneyimsiz kişiler hariç genelde temasla vs aşık olmak zor. Bu kadın için de geçerli. Aşk romantik bir hayranlık durumu aslında. Kimi zekaya kimi fiziğe, kimi iletişime, kimi karaktere aşık olur farkında olmadan.
Edebilir. Bazen bir elini tutuşu bir bakışı bile yetebiliyor. Tabi ki bir şeyler duymadığınız kişinin size dokunmasına da izin vermezsiniz. Benim demek istediğim var olan hoşlantı vb duyguları aşka çevirebilir.
yok. öyle bişey olsa metroda otobüste dolmuşta yanına oturduğumuz herkese aşık olurduk :D temasla aşk yaşayan temassız kalınca başkasına koşar. öylesine aşk olmaz.
Ne olursa olsun o gözler varya her şeyi o bakışlar yapar bi bakışta neler söylüyor o gözler ne anlamlar yüklüyor dokunmanın yanında o bakışlarda olsa aşk durumu yüksektir
Hayır tabii ki de dolmuşta bir kiz bacağımı elledi önce yanlışlıkla olmuştur dedim bisey demedim sonra baktim ciddi ciddi elliyor yüzüne bakamıyorum utanıyorum sonra kızın suratına baktim sırıtıyor ben utandım vallahi bir daha ayakta dolmuşa binmem taksi tutarim gene binmem aklima hic böyle birsey geleceği ve ben gibi bir adama geleceğini hic dusunmezdim arkadaslarim anlatirdi dalga geçerdim şimdi ne demek istediklerini daha iyi anlıyorum Ne demişler mahne vedigin şeyi yasamadan ölmezmişsin
Sevgi yoksa karşıt cins dokunursa ayar olurum. Lafı çarpar geçerim. 😀 Aşk farklı konudur. Söbe haydi aşık oldum olayı biraz abartı. Anlık olaylara düşenlerin işi bu. Ömürlük sarılma olmalı aşk için.
Dokunmasa bile bir bakışı veya bir tebessümü bile aşık edebiliyor. yeter ki içimiz deki o sevgi isteği olsun. Evet bir dokunuş samimi ve gerçek bir temas bile yetebiliyor.
Enerji olayı doğru ama bir kadın sana dokununca erkek aşık oluyor fikri yanlış. Zaten insan bedeninin o enerjiyi verebilmesi için beyin ve kalp gücü gerekiyor bu da zaten erkek o kadından veya kadın o erkekten bir şey hissettiği zaman oluşan bir durum.
Demem o ki kadın erkeğe dokununca aşık olmaz. Kadının ve erkeğin zaten öncesinde birbirlerine hisleri vardır.
Saçma bence bır kadının bana dokunması ancak hoşuma giden birisi olması gerekir yoksa elimi tutması ya da başka bı yerimi tutması aşık olacağım anlamına gelmez
Evet bence yeterli yanına gelip teni tenine değse bile farklınreaksçyon gösterecek insanlar var bakış dokunuş konuşmalar davranış aşk bu herşey olabiliyor