Yok aslında işim gereği ben de disiplin titizlik hat safhada kadında pasbal olanlarla yapamam muhtemelen oğlak kadını güçlü olur her mana da hem ruhsal hem fiziksel elde etmesi de zordur oğlağı ama elde edersen kralsın
Biriyle 4 sene biriyle 3 sene sürdü yaklaşık 2 senedir de yalnızım bunlardan sonra farklı burçların kadınları çok kolay gibi geliyo gözüme :D oysa oğlak zordur
Sürünmek değil de o aşamalardaki anıları seviyorum örneğin bir kadını öpmek kolay ama bir kadın isterken istemiyor gibi yaparak onu ikna edip öpmeyi seviyorum :D kadın dediğin de naz olur laf aramızda romantiğimdir ben azından girer burnundan çıkar gönlünü alırım bana zor gelen kadın başka erkeklere de zor gider asıl mesele sadakat ne güzellik ne başka şey sadakatli kadına hayatımı veririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Balığım. Akrep ve boğalarla olumlu ilişkilerim oldu
Doğruymuş ya hu
Kendim balık bu zamana kadar oğlaklarla aşk yaşadım ben bana her zaman tertipli düzenli gelmişlerdir
Senin kafa rahat tabi, disiplinli olan çekiyor :)
Yok aslında işim gereği ben de disiplin titizlik hat safhada kadında pasbal olanlarla yapamam muhtemelen oğlak kadını güçlü olur her mana da hem ruhsal hem fiziksel elde etmesi de zordur oğlağı ama elde edersen kralsın
Oğlak kadını sağlamdır valla :)
Biriyle 4 sene biriyle 3 sene sürdü yaklaşık 2 senedir de yalnızım bunlardan sonra farklı burçların kadınları çok kolay gibi geliyo gözüme :D oysa oğlak zordur
Zoru tabiri caizse sürünmeyi seviyorsun sanırım
Sürünmek değil de o aşamalardaki anıları seviyorum örneğin bir kadını öpmek kolay ama bir kadın isterken istemiyor gibi yaparak onu ikna edip öpmeyi seviyorum :D kadın dediğin de naz olur laf aramızda romantiğimdir ben azından girer burnundan çıkar gönlünü alırım bana zor gelen kadın başka erkeklere de zor gider asıl mesele sadakat ne güzellik ne başka şey sadakatli kadına hayatımı veririm
Sadakat her iki taraf içinde çok önemli
benim sadakatsiz olmam imkansız :D bir kere mesleğim gereği çevremde kadın yok ve işten eve evden işe giden bir tipim
Boğa boğa idik iyiydik
Boğayı boğa anlar djkxke
Ben terazi benim ki de başak öyle böyle anlaşıyoruz
Aşk nedir ne gerek var
Aşk bir sudur iç iç neyse
İçmeyince kuduruyor aslında da neyse evet
aşık olduğum biri yok hü :/
Kendine aşıksın yetmez mi shhdhd
Aşık değilim ki sjsjsj
Yengeç benim de onunkini daha öğrenemedim
Erkek misin
Hayır
akrep akrep ;)
Oh keşke nerdee
:;)
Yengeç-yengeç 🙂
İki naif insan
Teşekkür ederim 😊 sen söyler misin burcunu ve sevdiğin kişinin burcunu
Rica ederim. Eh o da soran da kalsın :)
Merakımla beni başbaşa bıraktın alacağın olsun 😏
Ya demeyiniz şöyle. Belki utandım. Aaaa
Aaa ama merakta bıraktın aşk olsun sana 😏😏
Akrep burcuyum onunkini bilmiyorum ama😬
Aaa sormadın mı sorsana doğum tarihini öğren hemen yaz öğren 🤣
Sorabilseydim zaten ah ah soramadım yar ejjd
Aşk acısı çeken birine mi denk geldik yoksa eyvah eyvah sjsj
Ne aşkı be hıh sjjxjx
Havada aşk kokusuuu vaaarr dermişim sjsjsj
Yav ben hep aşığım zaten rjjdjx
Şıpsevdi biri misin yoksa aman yarabbi sjsjsj
Şıpsevdi çok hovarda ya sjzje ben nasıl desem platonik saplantılı kaygılı kaçıngan ne ararsan ondanım yani sevince tam seviyorum vazegeçene kadar
Böyle diyince daha samimi geldi bu huyun sjsjs sevince çok sevmen çok hoş biliyor musun 🤭
Değil🥺 Karşındakini boğabiliyorsun. Neyse iştem.
Keşke biri beni ilgisiyle boğsa nerdeee o günler 😏
Shhshs
Kova-kimse 😑
Ahshwjwhehksjx
Jssjsjs
Öylelermiş yaw rjcjekkr
Sevmediler beni galiba
Utandım
Yok efem siz aşkı falan sallıyorsunuz rjdjjd yoksa size tavlan çok
Hakliyim
Ben mi soylim hep
Haklısınız ne diyelim ejjxwj alkışlayalım en iyisi