Nedenlerim var, ciddi. Yalnızlık depresyon vs. getirir mi, her gün aşağılanmak mı daha üzücü
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nedenlerim var, ciddi. Yalnızlık depresyon vs. getirir mi, her gün aşağılanmak mı daha üzücü
Cevap
8Cevap
Aşırı mantıksız , üniversitenin faydaları zaten yüzde elli eğitim yüzde elli network
Trans oldgum icin zaten. Hayat size guzel tabi ne anlayacaksiniz ki
Olmasaydın
Cok zekice ben dusunememistim alti yasindan beri bunu uff zekaya bak
Benimde pek yokru zamaninda evet depresyona sokuyor
Notları iyi tutarım dersen kimseyle samimi olmak zorunda değilsin
Mwcbur tutucaz
O zaman kyk da kalırsan dümenden birihle arjadaş ol başka kimseyr ihtiyacın olmaz
Ben almanyada okul kazandim trde degilim
Almanya da istesrn de sosyal olamaxsın lsldlelflrlb orada hetkes akiam evine gidiyor
üninin amacı yeni çevre edinmek ya zaten... gitme o vakit evden oku
Almanyada okul akzandim gitmej zorundayim kaliteli bi yer
gidince fikirlerin değişir merak etme
Sanmam tecrubelerim oldu gecen seneden ne malmoldugunu gordum isanlarin
senin de zevklerin değişir fikirlerin değişir.. belki sen üzen tarafa geçersin... ani değişim zamanları bunlar
Transim sorun bu bundan istemiyirum
dediğim gibi zevklerin değişir ve açılırsın zamanla.. doğru ortamlar vs derken zevk alırsın sen de
Kendin ol millet ne der düşüncesinden artık vazgeç. Devrimci ve Özgür ruhlu ol. Zinaya bulaşma
Sen dediğimi yapsana ya sana cidden yardımcı olacam ben
Ne konuda
Gzliden çıktım ya trans olmasaydın demiştim sana
Gizli girunuyosun
Şimdi
Edin bomboş geçirme üzülürsün
4 yıl geçmez
Niye hiç peki
Transim diye
Kizlarla takildigim zamanda onlarin o igrenc erkek arkadas muhabbetlerine maruz kalic ya da canım sevgilileriyle muhattap olmak durumunda kalicam. o yuzden bastan istemiyirum hic
Insanlardan o kadar sogudum ki ozellikle erkekler ne biliyim kimseyle gorusmek icimden gelmiyo ve gorusuncede o kadar zaman ayiriyorhm ve karsiliginda saygisizca bi sey yasanaiyir. ya ben transim diye herkes irtamda sohbet ederken kimse bana gorusuruz bile demiyor ya 40 adamin icinden biri bile flort vs etmiyep cirkin sisko kiz arkadas buluyo vs. say say bitmes haaa ama favorum senin bir suru kiz arkadsin vardir bize sevgili bulsana cumlesi bak mukemmel bi his
Zaten sorun bu bulmak bile istemiyorum resmen yalniz kalmak istiyorhm ve anormal bi durum deliriyo muyum acaba
Birkaç arkadaş edin biraz çevre yap bence
Neden edinmiyorsun
Transim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Şu an hissettiklerin gerçekten çok ağır. İnsanların seni incitmesinden kaçmak için yalnızlığı seçmek çok doğal bir savunma mekanizması.
Aşağılanmak insanı ruhen yıpratır ama uzun süreli yalnızlık da ruhunu sessizce tüketebilir. Kendini tamamen kapatmak yerine, sana değer veren doğru insanları bulana kadar mesafeli olmak en sağlıklısı.
Üniversite büyük bir derya, elbet senin kalbine göre biri çıkacaktır. Peki seni bu kadar kıran şey tam olarak neydi, biraz anlatmak ister misin? 🥺💖