Parasını almış, kredi borcu, ihtiyaç falan derken 800 dolar almış. Şimdi bana param yok yok diyor. Madem yok, dolar niye aldın ve çok dile getiriyor. Daha 1. ayımız, babam gibi. Ayrıca ne çiçek var ne bir şey.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Merhaba,
Cimri demek ki peki ya sen çiçek ya da başka bir şey yaptın mı? 😅
Ben mi çocuğa çiçek alayım
Çiçek alma ama başka bir şey alabilirsin. Hediyeyi sadece erkek almaz.
Ben zaten çiçek almayacam haftaya doğum günü ben 2.5 bine hediye alacam ama karşılığında elim boş
Ben olsam 😅 harcamazdım o kadar çünkü o hak etmiyor. 😊
İşte hak etmiyor zaten büyüklük bende kalsın ne diyeyim enayi der arkamızdan
Aynen enayi der. 🌸
O sana almadan alma başlangıç ondan olsun
Doğum günün de bişi almasam ayıp olur
İncinmesin diye düşündüklerimiz incitir sen bilirsin ne diyeyim ki ama görünen köy misali
Zeki çocuk geleceğe yatırım yapıyor işte
Araba alacak kendine yatırım
Ne güzel işte , bırak alsın.
E bana bi buket alamıyor mu açık açık söyledim
Ne kadar süredir ilişkiniz var
Bir ayı geçti
Çok zeki çocuk , takdir ettim. 1 aylık ilişkiye neden yatırım yapsın. 1 haftalık ilişkiye yatırım yapacak kadar enayilikler yapılıp dersler alındı.
Öyle mi çocuğun doğum günü geliyor 2.5 bine hediye alacam daha beyefendiden hiçbir şey yok onu geçtim öpüp koklayıp aşığım diyorsa bir çiçek buket ne zengin eder onu ne fakir
Sen aldıysan o da alcak, o zaman sen haklısın. Tek taraflı olmaz böyle şeyler.
E tabiki de doğum günü haftaya hediye alacam pasta alacam çünkü benim içşn bunlar sorun değil öğrenciyim kyk bursumla alacam ama aldığım kişi bana bir buket çiçek almamış o beni üzüyor ki açık açık dedim ona
Saçmalama tabikide alma KYK bursunla , çok kutlamak istiyorsan pasta alsan bile yeter. Sen yanındasın bundan büyük hediye mi olur. Çalışsan para kazansan neyse 2,5 k çok para öğrenci için. Alma gerek yok ilişki de 1 aylıkmış
kızım seni kullanıyor
Gerçekten mi neden öyle dedin
senden parasını saklıyorsa her yerde sen ödüyorsundur ya da senden para kopartmaya çalışıyordur
Yok canım bir yere gitsek o ödüyor
tamam da birinci ayınmış daha bu adamla ne kadar dayanacaksın ayrıl gitsin parası çok lazımsa ona kendisi tek kalsın ileride hep ben ödüyorum muhabbeti bile yapar
Hic hos degil bence
Bende hiç hoşlanmıyorum yani erkek dediğin parası olmasa da belli etmez bu direkt bana ss atıyor
Mal mısın YOL ver
Of bilmiyorum çok kararsızım ayrıca bir hafta sonra doğum günü hediye alacam çocuğa 2.5k onun bana tek yaptığı kafede hesap ödemek
Bi yrrami alirsan seni bulup parca pincik ederim enayi misin
Ödödöösödle bacım napayım çok ikilemde kaldım beni her yerden profil yaptı paylaşti ama açık açık çiçek al dedim almadı çocuk
Profil yapmak beles 2 saniyelik is cicek almak beles degil ve cidden sevhi gostergesi. Bu herif yemek yiyinci scmıyodur acikir diye cimri pic
Doru diyorsun valla bugun kuzenine forma aldı bir sürü paraya bir buket alamadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkinin henüz ilk ayında böyle bir cimrilik ve manipülasyon kesinlikle dev bir kırmızı bayrak aşkım 🚩 Kendi geleceğine yatırım yaparken sana "param yok" duygu sömürüsü yapması hiç hoş değil. İlk aylarda jestler, küçük sürprizler beklenirken adam seni finansal dertlerine ortak etmeye çalışıyor.
Sence bu adam seni cidden hayatının merkezine mi koyuyor, yoksa sadece cebini düşünüp seni idare mi ediyor? ✨💖