Beni aldatan eski eşim hemen evlendi, hiç hayır görmedim, bu adam mutlu olur mu gerçekten?

Yıllarca apartlarda oturdum, onun için çalıştım, annesinin tatlısına kadar dolabına koydum. Köyde oturuyorlar, akşama kadar izne gidince annesigile de hizmet ettim, hiç yemek yaptırmadım annesine, kendim yaptım. Hiç oturmazdım, 2,5 sene tek kişilik yataklarda yattım, benden önce nişanlısı vardı, 7 senelikti toplam ilişki, nişan vs. olmuş, düğüne az kala sevgim bitti diyerek ayrılmış, anlaşamadık demişti. Ben de peki dedim, olabilir dedim ama şimdi de bana aynısını dedi, zamanla kırgınlık artmış, sevgi 4 senede bitmiş. Şimdi de ayrılır ayrılmaz hayatında biri oldu ve evlendiler, aldattı bence çünkü evlilik oldu hemen, kadın dul, kız çocuğu var, beraber yalayacaklar. Hiç hayır görmedim, aldığım beyaz eşyayı dahi kullanamadan ayrıldı. Hazmedemiyorum, onu asla sevmiyorum, 7 ay oldu ama hazmedemiyorum. Mutlu olur mu? Beni kandırdı, anlaşmalı boşandı, mehir, altınlar vs. asla vermedi. Şimdiki evlendiği kadına da yapar mı? Ve dini inancı pek olmayan biri, kapalılık vs. sevmez, kadın açıktı, evlendi, kadını kapatmış, şok oldum. Çok cefa çektim, aşırı zoruma gidiyor. Lütfen görenler yorum yazsın, desteğinize ihtiyacım var. Borçlarımız varken iş yerinde yemek istemesin diye 2 sene boyunca hem kahvaltıya börek hem akşam yemeğine yemek koyar verirdim yanına, başında beklerdim, işten yorgun geliyor ne istersin hayatım, sürekli böyleydim, sofralar kurar mezeler yapardım, yani çocuğum gibi bakıyordum koca adama, anlatsam bitmez, araba borcumuz var diye çalıştığım halde nöbet tutarken yesin diye evden hem kahvaltıya hem akşam yemeğine yemek yapıp koydum ve bana hiçbir şekilde teşekkür etmedi, bulduğum kadının tırnağı etmezsin demişti…
Güncellemeler
9 gü
Ben de bu sorunun cevabını bilmiyorum aslında mesela eşimle boşandık aklıma asla cinsellik gelmez bunu yaparsam da aşık olduğum sevdiğim ciddi düşündüğüm biriyle evlenirsem yaparım başka türlü istemem mesela halbuki evlenip boşandım istediğimi yaparım kafası var ama ben bu şartlarda yetiştirilmedim kendime yakıstırmam asla o yuzden bazı insanların kendi bedenine bile saygısı yok valla o kdr ucuz değil bedenimiz kızlar kendinize gelin
Güncellemeler
9 gü
Arkafaslar soruyu güncelledi kısmı yanlıs oldu bir hanım efendi sorusuna cevao verecektım orayı es gecin lütfen 🙏
Beni aldatan eski eşim hemen evlendi, hiç hayır görmedim, bu adam mutlu olur mu gerçekten?