Sürekli dibinde, kucağında olurum biraz çocuklaşırım falan, uyurken bile iç içe geçmeden uyumam. Normal otursak bile elim, bacağım illa temas etmeli, korkuyorum karşıma çıkacak insanı bunaltırım diye
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben şahsen böyle bir ilişki tarzını veya aşırı teması istemem. Üstelik arada dini nikah akdi olmadan bu derece yakınlaşmak günah olduğu için bence hiç doğru değil. İnsanın hem kendi değerlerini koruması hem de ilişkisinde sınırlar dahilinde hareket etmesi gerektiğine inanıyorum.
Ama sorunun cevabına gelecek olursak, bu durum tamamen kişiden kişiye değişir. Kimi insan senin gibi sürekli dip dibe olmaktan, çocuklaşmaktan ve her an temas halinde olmaktan çok hoşlanabilir; bunu bir sevgi göstergesi olarak görebilir. Kimi insan ise bir süre sonra kendi kişisel alanının daraldığını hissedip gerçekten bunalabilir ve uzaklaşmak isteyebilir. Herkesin sevgiyi yaşama şekli, karakteri ve karşısındakinden beklentisi çok farklıdır.
Bana kalırsa ileride karşına çıkacak insanın karakteri ve hayata bakışı bu noktada belirleyici olur. Yine de her şeyin dengeli olanı makbuldür; hem ilişkide karşı tarafı yormamak hem de dinen helal dairesinin dışına çıkmamak en doğrusu ve en hayırlısıdır.
Sevgi dillerinden biri temas ve bundan daha doğal hiçbir şey yok✨ Aşırı tatlı bir enerjin var ama her ilişkinin dinamiği farklı çalışır. Bazı erkekler bu yakınlığa bayılırken, bazıları kişisel alanına ihtiyaç duyabilir💖
Önemli olan seni sen yapan bu özelliklerini bastırmak değil, seninle aynı temas bağımlılığına sahip doğru insanı bulmak. Dengeyi koruduğun sürece kimse aşktan bıkmaz💅
Peki şu anki sevgilinin bu duruma tepkileri nasıl, o da senin gibi sarılmayı seviyor mu?🥺☕
Cevap
9Cevap
bunalıyorsa seni hak etmiyordur
Biz bile sıkıldık kusura bakma
Ya ama niye
Bende aşırı temas hastasıyım ama aşk ve duygu şart
Temas severim de okurken yordu beni ya
Hayalimdeki sevgili modeli 😍
Bende böyle olurdum🥲
Temas bagimliligi maalesef bende de var
Kuduruk kedi modeli :)
Kız halim varmış djsjdjd