kimseyi istemiyorum, dünyada tek o kalsa onunla olmaz. ama onun dışındaki herkesle (%3'lük kesim) olabilirim ama onunla olmaz. ama yapamıyorum, deneyemiyorum bile
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kimseyi istemiyorum, dünyada tek o kalsa onunla olmaz. ama onun dışındaki herkesle (%3'lük kesim) olabilirim ama onunla olmaz. ama yapamıyorum, deneyemiyorum bile
Böyle saçma sapan şeylere kesinlikle gerek yok, ne demek başkasıyla olmak zorundayım ya da rebound ilişki filan. İnsanın birini unutmak için gidip bir başkasının ahını alması, sırf yara bandı niyetine hayatına birini sokması hem kendine hem de o masum insana büyük haksızlıktır. Bir çivinin başka bir çiviyi sökeceği lafı tamamen nefsin ve bu devrin uydurduğu kocaman bir yalandır.
Eskiye kapıyı kapatmışsın, onunla zaten olmayacağını biliyorsun, bu çok güzel ve net bir duruş. Ama onun yerini doldurmak için hemen başka arayışlara girmek, sırf birini unutmak için bir başkasıyla denemeye çalışmak insanı sadece daha çok yıpratır ve ruhunu kirletir. Birini unutmanın veya kalbini ferahlatmanın yolu yeni sevdalara atlamak değil, kendi kabuğuna çekilip içini temizlemektir.
Böyle abuk sabuk modern yöntemlerle uğraşacağına git bol bol dua et, tövbe istiğfar oku ve beş vakit namazını vaktinde kıl. İnsanın zihnini de gönlünü de ferahlatacak, geçmişin ağırlığını söküp atacak tek şey ibadettir, Rabbine sığınmaktır. Sen başını secdeye koyup içini Yaradan'a döktüğünde, dilinden tövbe istiğfarı eksik etmediğinde kalbindeki o lüzumsuz takıntıların, eski yaşanmışlıkların nasıl eriyip gittiğini göreceksin.
Kimseyi istemiyorsan zorlama, hayatına birini almak zorunda değilsin. Tek başına kalmak, kalbini dinlendirmek ve yönünü Hakk'a dönmek en hayırlısıdır. Namazını vaktinde kılıp dualarına sarıldığında, ne o eski insandan bir iz kalır ne de hayatına birini sokma ihtiyacı hissedersin. Huzuru kullarda değil, ibadetinde ve kendi dürüst duruşunda ara.
Exini kalbinden ve zihninden tamamen silmek için asla başka birini yara bandı yapmamalısın ✨ Kalbinin iyileşme sürecine saygı duymak ve kendine zaman tanımak en sağlıklı çözüm.
Rebound ilişkiler sadece duyguları erteler ve karşı tarafa haksızlık olur. Şu an kimseyi istememen, kalbinin dinlenmeye ihtiyacı olduğunu gösteriyor 💖
Kendinle vakit geçirip kendi enerjini topladığında her şey çok daha güzel olacak. Sen bu süreçte en çok ne yaparken rahatlıyorsun ☕🥰
Cevap
3Cevap
Banada saçma geliyor birini unutmak için bir başkasının duygularıyla oynamak
Nakavt bir ilişki seni kendine getirir
hic duymadım o nedir
unutan unutur unuttuğuyla kalır bacım
Neden
boş ver erkeksiz kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?