Sevgilim zengin biri fakat üstüme düşen şeyleri ona aldırmak istemiyorum. Bizim burada buzdolabı hariç beyaz eşyaları, mutfak eşyalarını, nevresim yastık yorgan halı perde vs... kız tarafı alıyor. Beyaz eşyalarını kullanırım deyip de almasam cimri olduğumu düşünür mü sizce? Diğer üstüme düşen ne varsa alacağım zaten.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zannetmiyorum olan birşeye birdaha niye yenisini koyarsın ki eğer bozuk değilse bence alman enayilik olur
Yok bozuk degil,3 yillik ve kaliteli esyalari. Ama sevgilim zengin biri, buna rağmen aldırmamak ya da benim almamam yanlis anlaşılır mi şüpheliyim.
Yani bence bunu açık açık konusabilirsin eğer bozuk biri değilse zaten sana tabikide sıkıntı olmaz demez ya neden alıyoruz bizde var zaten ne gerek var birdaha almaya der diyeceğini düşünüyorum
Bence ben alayım der ve bende zor duruma düşerim. Cunku bizim burada buzdolabı disinda beyaz esyalari kiz tarafi aliyor
Bu kafadan çıkmalısın bence önce
Sayilmaz
Sayılır gibi duruyor
Sen al mi diyeyim?
Yani sağlamsa yenisini almaya gerek yok bence ama onlar ne düşünür bunu tahmin etmek zor
Zaten karsi taraf ne dusunur diye düşünüyorum.
O zaman bu konu hakkında kısaca konuşun, yeni ve sağlam olduğunu söylerse kabul edersen sevinirler bence. Kız tarafı zaten kızlarını vererek en büyük katkıda bulunuyor bana göre, çeyizler falan da var, daha ne olsun.
Ne alaka
Yapay zeka kafasina gore baslik yapmis. Beyaz esyalari eski degil, sapa sağlam 3yillik zaten.
Harika